上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
47  4.5m

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2019-8-22 09:15 PM 發表 查看引用來源

我開緊post,但唔識加相😅
唔緊要~有個插入圖片就應該係,我都未開過,好心急睇啊嫂身材同美腳

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2019-8-21 11:37 PM 發表 查看引用來源

師兄,收到原圖啦😍,因為我係新手關係,我回覆唔到你訊息,亦發唔到新訊息🙏🏻,當然可以開心share我老婆啲相俾你,但可以點share呢?我地仲可以玩互動share,應該幾刺激,唸起都硬哂😍,不如你發多次訊息俾我,睇下大家可以點玩,我上星期先同老婆玩完,影左好多相😍。題外話,啲圖唔知點解唔太清,唔知係咪我唔識開。 ...
師兄你個po直情留言唔到~準備跟貼你既po

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-28 03:41 PM 發表 查看引用來源
經過2星期嘅孤獨 受盡相思之苦 終於等到老婆回歸之日。我今日專登請咗日假陪老婆二人世界 老婆今朝返到嚟屋企之後第一件事就梗係同佢覆雨翻雲 大戰30回合 彌補翻過去2個多星期嘅相思之苦。

事後老婆沖涼換衫準備一齊出街拍拖 咁耐冇見 當然要叫老婆企定定俾我幫佢影返張靚相啦。

成日都post老婆啲激情露出相,偶然都要整返張啲elegant嘅嚟平衡返嘅。當show吓老婆身材都好呀。況且我嘅女神 ...
做乜個身材仲咁好,引死人咩:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-24 04:43 PM 發表 查看引用來源
唔經唔覺老婆啊嫲已經喺我哋到住咗差唔多兩個半星期,啊嫲大部位時間都喺房,我哋都驚佢悶所以我同老婆見今日day off諗住幫啊嫲裝返部電腦喺房等佢老人家可以煲下劇唔洗咁悶。

呢排3叔當然依舊keep住上嚟探啊嫲,今日亦都唔例外,我同老婆返到嚟屋企3叔已經又上咗嚟。我返到嚟已經直接入啊嫲房開始幫佢裝機,老婆換完衫都入埋嚟陪我。開始裝咗冇耐3叔無啦啦又入埋嚟問我係唔係裝機。仲話自己都想裝部新腦但係 ...
啊嫂對腳好正,支持樓主PO多D啊嫂美腳圖

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-27 03:14 PM 發表 查看引用來源
講埋上次幫老婆啊嫲裝電腦嘅野先。

同老婆玩咗陣我又要返埋位繼續幫部腦裝野,裝好之後我就叫3叔搵下有啲咩啊嫲啱睇嘅野然後我起身睇下老婆做緊乜。

一轉身望過去就見到老婆咁樣瞓咗喺到。。

俾老婆發現咗我影佢相佢好大聲咁喂咗我一 ...
今期好多美腳相,望到我都就走火,3叔應該頂唔順啦,好想奶你老婆腳指

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-11 03:22 PM 發表 查看引用來源
出咗關於老婆坐住同事車走光露lin之後收到好多師兄話佢哋對我老婆嗰日個bra好有興趣,想知咩牌子同想睇真啲老婆個bra。

可惜老婆之後落嚟嗰幾日都戴唔同嘅bra,係到尋晚我終於忍無可忍話老婆嗰日喺㗎車到露lin個情境真係好正,我日日都諗住個情境,𠱁佢戴返嗰日個bra嚟俾我屌。
老婆臨開波之前真係戴返當日同一個bra俾我睇,我見到真係即刻扯旗。

兄弟呢個維密嘅白色bra,薄pad得嚟帶 ...
啊嫂身材真係好正,條腰仲要咁好,好耐無睇到啊嫂對腳啦:'):'):'):')

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-21 06:46 AM 發表 查看引用來源
週末留喺屋企老婆話煮返幾味俾我同啊嫲食,佢3三叔當然例牌上嚟黐餐。老婆尋日衣著密實,簡單tshirt仲要牛仔褲。

雖然老婆著得咁密實但係對波都係咁有睇頭,見到佢對波咁玲瓏浮凸真係忍唔住同老婆講話佢3叔睇就乜都睇過o西啦,但係好似未同過老婆 ...
真係比我係3叔我當佢比緊性暗示我,遲早上佢

樓主好耐無出新文啦~:smile_38: :smile_38:

呢排d圖好細,想對住啊嫂對淫腳打飛機都難度😂

樓主係咪等緊三叔強姦啊嫂,咁樣引三叔,比多少少暗示佢,我唔信佢唔做野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆