搵個會肯試下諗下故仔背景先玩sex chat既對手

收藏  |  訂閱
18  2.1k

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-12 01:25 發表 查看引用來源

我明你呀,我同你諗法差唔多,但我而家入唔到Skype,無奈。
想問下咩係sc?
SC咪文字sex,之前有前輩教我個用語,難怪我無再見你on

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-4-11 18:46 發表 查看引用來源
明白,即係cyber chat/sex?
兩邊都可以理解(呢度Ching同你),所以就有矛盾,再加上而家識人太易,普遍人唔會浪費太多時間(冇得食/冇機會就下個)
係啊,係文字sex
的確係,我專重想搵出去玩既,所以都請尊重想保護自己既。我唔怕自己招但招極都無人,大不了咪唔再招唔再玩

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-4-12 12:39 發表 查看引用來源
諗故仔仲難過齋傾🙈
我指諗故仔係個背景,即係係邊度,大家咩關係,夾好個代入位就roleplay玩,唔係要作晒成個故仔。睇故仔不如去睇小說或漫畫,而且我都無時間玩前置故事果d,我只係唔想flirt2-3句就即興入

引用:
原帖由 更年大叔 於 2022-4-12 12:16 發表 查看引用來源

無得食其實無問題,不過要搵個男對手,肯花心機同時間,去玩作一個故仔,就真係好困難。
仲要喺188 個咁細既圈子入面,更難。

🥲
係咪我題目寫得唔好,我唔係搵人作一個故仔,我只意思係作個背景,base on去玩

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-4-12 15:31 發表 查看引用來源
再唔係改改#1內容?
外人睇其實有啲難明
加左啦~thz~

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-4-13 00:37 發表 查看引用來源

係呀,仲要每個故事細節位要大家都想咁進行都要心機耐性同溝通
真係啊,所以夾得黎既人真係好少,
太少人有咁好耐性

回覆 46# kurumi118 的帖子

又睇下仲有無同好先~

回覆 48# hokuto1028 的帖子

我2樣都無用,sorry~

回覆 49# 想曳曳的男人 的帖子

咪用文字對答,形容動作咁,以我加過ge人,男仔唔太鍾意要諗背景同代入去玩(雖然代入位就已經前戲)

前往最後回覆