上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
171  890.4k

引用:
原帖由 hk_player 於 2022-6-5 01:09 發表 查看引用來源
幸仔係咪執左?幾次見都無燈牌?

吉野對面同隔離,都無乜人氣。

找換店面包店果兩個,衣著幾好,起碼夏天都著絲,敬業。
找換店果個索女唔會著黑絲喎,我試過,上次問佢話無全套,今次行過諗住350算啦摸下靚腳。上到佢調轉頭問我可以全套 800,第一次玩足仔比女問做唔做全套。但最後銀包乾水都係吹打算。大ok隔離果幾個就夏天都著黑絲,傻,其實著黑絲先唔好,無得直接摸對腳,d女用意就係唔想比你直接摸對腳,我見黑絲一定唔玩。仲話敬業。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-6-14 22:46 發表 查看引用來源
咸記舊公園仔企件新中,沒燈光下高挑白滑,行到去登記麽燈笨管辦公,見一後生紋身師兄落搭上咗樓,落樓見到樣皮膚差,2魚見光死系列,唔信邪師兄不防試下!!! ...
咸記依家好少講偷錢黨,唔敢做了

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-6-22 01:59 發表 查看引用來源
老官琴晚有新貨!第一晚返工高佻靚湘輕中, 米七真大波粉蓮加白滑長腿,企長蠢花舖附近,怕羞話只接六十路或以上阿伯,幾經挑逗終撩到佢上樓,有前後沖涼, 有環吹有69奶西, 奶到濕晒就上套插入, 個閪窿窄能到呀!~ 認真爽爆跟住邊 ...
有時可以影身材,白滑長腿相 放上黎睇下。

引用:
原帖由 hk210121 於 2022-6-23 00:16 發表 查看引用來源

食唔到 條女好串 後生小小都唔接
咁條女大約幾歲?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-6-23 08:53 發表 查看引用來源
點都好過妙記電子世界對面長腿靚輕中,個閪窿好鬆下唔好玩
妙記果個長腿中女,係咪近細ok著白露臍衫,超熱褲,對腳好長,250。身型係好索,但行近個樣好老。無玩。佢同另一個戴帽女,一個矮大波女一齊企

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-6-23 08:53 發表 查看引用來源
點都好過妙記電子世界對面長腿靚輕中,個閪窿好鬆下唔好玩
呢個有無玩過,對腳好長,但好老,應該五十路

附件

引用:
原帖由 MCAU77 於 2022-7-6 15:41 發表 查看引用來源
信你。
條女戴住口罩,單睇雙眼,一點都不吸引。雙腿雖長,但欠缺線條美及白滑!
雖然著超熱褲,但對腳比例線條唔靚唔白

引用:
原帖由 kpchg4 於 2022-7-27 06:26 發表 查看引用來源

魚旦即係邊幢機?
搞錯,旺角得一幢出名洗鳳樓。最搞笑唱k條女肯定唔靚,點會無下文,要夜麻麻去洗樓多數得返泰妹。北妹都收晒工。我只係幾年前係荃灣玩過泰妹。多數泰妹好多紋身泰文字。旺角果到出名多人妖你都敢玩。勁。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-4 17:10 發表 查看引用來源
下晝夜晩都有机會出現,去開個頭撞下無防 ~
嘩,琴晚八點幾見到佢,企7仔旁,樣普通著短牛皮膚稍黑唔吸引。問完仲夠膽開三百,傻,好多人問完都走。二百都唔想玩麻麻地。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-10-6 17:48 發表 查看引用來源

三魚去ssp玩一仔中女人妻好過!
無錯,佢又唔係靚,三魚上去肯定唔比冲涼又咁齋卜,傻,荃記有d一仔都有三魚半仲舒服。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆