上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
179  905.1k

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-2-17 13:30 發表 查看引用來源

中段果間叫申蠔雀館。隔離街有間x豐雀館。
原來改左名,豐x樓梯人影無隻。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-2-17 20:09 發表 查看引用來源

原來改左名,豐x樓梯人影無隻。
見到兩個後生企了,一小肥腳,一長褲。著長褲無得睇係咪美腿無引。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-17 20:44 發表 查看引用來源
咸記好多囡喎今晚,蒲晒出泥??
最慘d女大部份著長褲又戴口罩,真係唔知靚唔靚。有好多後生企都肥長腳邊有美腿

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-17 21:17 發表 查看引用來源
肯付出1千蚊就有後生靚女長腿,上街D鹹骨靚妹返咗黎啦 !!!
果d以前幸x閣d女,有一個對腳好靚。成日落下面派傳單

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-17 21:28 發表 查看引用來源
阿B真係出現番,都系番以前樓梯附近帶騾仔,不過好似未見好後生果D靚尾仔!!!
阿b果條趴街成日吊d行人 話成日見你行來行去。有個吊9返佢話唔行得呀。阿b即係話唔做你呀,d女唔駛睇啦。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-20 22:05 發表 查看引用來源
鴻記兩條幼靚妹引黎梯口一片混亂,真係大劑,遲早俾人㩒檔,實在太瘋狂
鴻記係乜東東。邊到。幼靚妹咩事好索著超熱褲?

引用:
原帖由 samb2626 於 2023-2-23 17:47 發表 查看引用來源
今日系li姐對面四眼哥哥食左個23歲空姐裝四川妹,外型真心ok,但零服務
四眼哥樓梯口果三件靚妹,全部木口木面。三魚玩黎把托

咸⻣齋吹果d要6魚。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-24 14:34 發表 查看引用來源
梗係屌之前吹,特登唔撚沖涼俾條原味撚佢嘆下,應該咸咸地咁囉 !!!
我指壓都試過一次即尺。仲要後生女廿幾歲,估唔到一入門攬下,突然佢拉開拉鍊就吹。仲要我剛剛去完小便。好奇怪d女又唔覺臭。不過我份人外觀衣服乾淨。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-25 17:25 發表 查看引用來源
咸記新街有件染金發後生輕中,淺色牛褲,斜孭袋,白淨五呎4, 白波鞋綠色袋,真唔錯,可食度非常高!!!
有時可以影相好似我咁放上黎。咁就唔駛估估下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆