上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
171  890.5k

依家老廟好少幼幼。得一兩個

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-25 16:24 發表 查看引用來源
不海燒烤店對面有長腿高跟正妹,可食度90分 !!!
見到了,今晚著奶白長襪,個樣麻麻地,係對腳好長。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-2-27 19:12 發表 查看引用來源
依家老廟好少幼幼。得一兩個
四眼仔對面有兩件幼幼,有雞婆睇住,估計二十歲到,太細粒,無人問津。

引用:
原帖由 hk_player 於 2023-2-27 20:22 發表 查看引用來源
得4眼兩件著短裙,真係幾養眼既
唔係卦,短裙果件 耶露象腿少少粗無乜人玩

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-2-27 20:50 發表 查看引用來源

唔係卦,短裙果件 耶露象腿少少粗無乜人玩
反而老妙無晒差佬巡,d女出晒黎。d差佬去晒跟單野。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-2-27 22:01 發表 查看引用來源
尋晚九點幾經過褲華見到有一件樣唔錯後生女(約 20 零歲)企左響度低頭玩手機 (疑似等人)於是上前問價!條女即刻啤 9 住我,意思話係良家婦女!咁你就唔好企響度啦! ...
傻左咩,今晚我九點幾褲華等左十幾分鐘乜女都無。係唔係企好易睇。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-2-28 15:06 發表 查看引用來源
純好奇一問:各位師兄,你地吾怕會有病嘅咩?
最搞笑你唔嫖又入黎做乜,有用套架嘛。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-2 21:44 發表 查看引用來源
阿鴻件幼蟲去咗花生舖隔離永on大樓開工,佢脫下學生造型,染咗一頭金髮化個靚妝,搖身一變轉咗個MK碌仲成熟咗唔少,但不減其吸引力,而引黎一班大6仔G蟲企晒係契弟燒烤個邊長及,等待一睹佢嘅芳容,不過我還是覺得之前個鄰家女孩lo ...
咁你自己又唔上呢個幼蟲。果到仲有件長褪米白長襪妹。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-3 21:46 發表 查看引用來源
今夜好人當道,認真冇癮!!!
最煩比好人查,企係到好似審犯咁

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-3-5 21:18 發表 查看引用來源

可以唔用套中出,唔係掛
幾多錢?
有,三年前妙記後生女試過,佢先主動環吹跟住坐落黎。但要6魚。忍不住做左。但叫唔好射入去。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆