[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
16  466.2k

小弟有少少好奇....
點解米兄開新故事,但又唔開新POST??

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-16 07:02 AM 發表 查看引用來源
Tai 兄畀你先估一估, 我再畀你原因吖
睇返內文就知拉,原來係姐妹篇....

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-16 09:58 PM 發表 查看引用來源

https://lh6.googleusercontent.co ... WwzrBFANC0b4KV0tOL-

一早已經昅實定佢啦。 ...
唸唸下,如果師父係姚小姐,咁胡小姐唔係師叔咩??(>﹏<)

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-19 09:33 AM 發表 查看引用來源
(4) Queena 姐畀我的挑戰

「嗱,米仔,今時今日呢,學功夫既都多數係「學員」,好多人學一段時間就冇恆心,所以唯有「入室弟子」先叫做「徒弟」既。」

嘻,「入室」弟子呀,好想「入」黃太既室,不過我 ...
哈哈,原來真係師叔:smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-19 09:56 PM 發表 查看引用來源
認咗黃太係師傅。。 Queena 先會至係我師叔, 我只係個普通學員咋。。 所以暫時叫佢Queena 姐,不過去到後期埋牙嘅時候, 激情起嚟, 會叫佢做師姐。FF 趣味吖麻 睇埋落去, 會仲有驚喜 :smile_04:: ...
我份人興趣比較獨特....幻想緊一路扑佢,一路問:"師叔,我勁唔勁呀?!"
:smile_o01:

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-2-3 11:48 AM 發表 查看引用來源
Queena姨..........叫老哂...:smile_o04:
其實小弟都好奇想問下....
queena姐覺得,故事中扮演"queena師姐"既演員O唔OK???
:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-2-4 10:31 PM 發表 查看引用來源
黃太同 Queena 兩姊妹, Queena 同小芒果兩母女, 米仔點都走唔甩 3P 了, 都係快啲補充定蛋白質啦
講真,ED野每個男仔細個果陣,一定幻想過,
不過E+年紀大左(小弟今年34碎),就開始覺得有咩咁特別,
學<金雞>陳博士話齋,起雙非根本唔符合經濟效益....

更重要既係,E+年紀大左成熟左,你會知道你如果真係咁做
(甚至只係償試要求),你損失既都會遠超你想像

師姐同小芒果,可能以後都唔會想見到你,甚至連黃師父都係
....年紀大左,就無左"一時充血上腦"呢D借口,
所以顧慮要更多左,而且我覺得除左金錢,
或呢個就係我地老男人既最大優點

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-5 08:32 PM 發表 查看引用來源
(13) 冷手執條熱香腸
若果大家未明白點解我咁「灰」,不如我就來一個「結算」畀大家了解吧。
首先,當然係我仍然好掛住彤姐啦。。(請大家唔好屌我啦,話哂我鍾情於佢多年,更畀埋我「第一次」。。第二 ...
唸唸下,師姐個角色有D似<鬼同你OT>入面,馬蹄露所講果種"過期WET妹"
:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-20 12:14 AM 發表 查看引用來源
『插菊花加強制射精 』, 我都寫過, 其實來來去去都係嗰啲嘢 :smile_47::smile_35:
只係唔同角色唔同場合 。 。 。我都係受害者, 又畀 Queena 師姐呃咗 :smile_o03:
多謝合作唔打廣告
...
師姐好壞壞喎,爆左米仔菊花又唔認數!!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-21 04:20 AM 發表 查看引用來源
一早講咗你聽, 會有「神之手」。。 :smile_47::smile_47:
其實「格勒底」 係好好奶

京兄想玩腳啫,

http://upload.lsforum.net/users/public/h246471516889010 ...
都係架,性交口交肛交乳交....如果條女咩都比人屌過晒,
咪玩腳交格勒底交羅,起碼破返佢一兩個處先!!
:smile_47::smile_47:

前往最後回覆