[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
16  465.1k

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-3-5 07:09 PM 發表 查看引用來源

點解?點解臨完結前,要貼張咁正嘅相?仲要有唔捨得肯仔嘅對白,點解?:smile_o03:
哈哈,其實响呢度貼文,我都覺有啲悶,如無意外,我貼埋餘下部分,暫時都唔會再响呢度貼,應該只會响另 ...
點解??
難得我結交左一個咁好既文友,你又話要走....
:'):'):'):'):'):'):'):'):')

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-9 01:39 AM 發表 查看引用來源
肯兄 。 。點解問點解呢 ? 當快將失去時,先會有唔捨得嘅感覺 ,跟食咗好多嘢之後 ,會覺得飽 ,係一個「 因/ 果」道理 ,就咁簡單
不過, 今日啱啱見到新聞,肯兄, 時勢造英雄 ...
買一送五咁好??:smile_47:

肯尼可以既話,分一兩件比我丫....我要求唔多,
剩係想要我女神胡小姐,同埋六妹黃小姐....

選黃小姐係有原因既....我呢排周日都有睇大台
我超鐘意阿愁同PINA-COLADA
星期一四胡小姐,二五阿愁,三六PINA....
此生無憾矣~~
:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-9 01:12 AM 發表 查看引用來源
故事後的四章「花絮」。。(3) Winnie

Hello,  我叫 Winnie,  我今年 16 歲呀。

我知我喺故事裏頭,係一個唔多起眼既角色。。其實, ...
其實...小肥女作家我都OK架喎,米兄有無D角色空缺比我???:smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-9 09:49 PM 發表 查看引用來源
哇哈哈哈, tai 兄, 你用腦諗下, 調轉係你, 你肯唔肯分啲畀人?
。。 畀你坐低睇嘢就得,  打唔打飛機, 就由得你啦, 至多送兩條底褲你用下 :smile_47::smile_47:

我琴晚都見到你講嗰套, 有時 ...
講真,粗口姐今次個角色真係幾出,幾岩佢....

唔知之前講過未呢,其實小弟一D風格(或性格特點)非常特出既角色,
如果以金庸作品為例,就好似趙敏.阿紫.儀琳.甚至郭芙咁;
當然仲包括米兄筆下既QUEENA姐拉!!

粗口姐今次玩江湖兒女,接近哥德龐克風既妝容,加上冷艷既性格....
又的確係幾好J既!!米兄個故事唸成點??
係咪真係好似幅圖咁,玩重口味,玩D咁"激烈"既性愛??

係呢,小弟有少少好奇...."指定中原"其實即係咩??

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-12 08:50 PM 發表 查看引用來源
原來湯師兄對黃師傅感興趣動L, 哇哈哈哈, 我都喺度排緊隊 :smile_30:
「貨」就真係仲有大把, 但應該後會無期, 衰在自己多心囉。。 近期見到香香咁靚, 連佢都想玩埋 :smile_47:

http://upload.lsforum.n ...
香香我就真係麻麻,我寧願要徐娘半老既煒哥:smile_47:

不過岩岩星期一,另一套武林笑片,今次搵左我地--甜文作家做主角喎,
雖然主要係玩搞笑,但我覺得都幾多橋可以偷....
唔知米兄又覺得點呢??

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-14 08:21 PM 發表 查看引用來源

tai兄 你嘅路數, 我唔多唔少已經觸摸到嘅, 唔使計其他, 煒哥嘅口味一眼望落去, 就已經重好多 :smile_47:
http://upload.lsforum.net/users/pub ...
無偈,小弟係正式寫甜文之前,開始睇AV無耐,
就己經鐘意左"熟女"呢個範疇....甚至有段時期,
仲係越"熟"我越喜歡
:smile_35: :smile_35:

是了,我好奇想問下....
#723所講既"風格特出"既女角色,其實係邊兩位??
:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-3-15 10:30 PM 發表 查看引用來源

好多青頭嘅, 都會對"熟女" 有一種幻想, 可以帶佢哋出道 :smile_04:
PM 畀咗你, 不過你老哥咁忙, 都唔會有時間睇
咁當然,如果有煒哥帶我出道就最好拉!!:smile_47:

不過小弟對熟女既接受程度好高,以下大奶媽我都OK:

前往最後回覆