上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
445  235.0k

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-9 14:16 發表 查看引用來源
其實你同姑媽有咁多場面……會唔會發夢時發過…夢遺過?😉😂
梗係有,都唔小次發夢同佢搞,她的淫蕩根本令我好難抗拒,今時今日都仲想屌屌佢🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-9 14:50 發表 查看引用來源
夜晚有冇發夢…😂開口叫錯名
好似我發夢好小開口叫名🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-9 14:47 發表 查看引用來源
同佢個人性格和吸引力,非常重要…
近來姑媽好似醉心跳舞,我又唔識跳,加上環境因素小左接觸,不過時不時都會想起佢,加上呢個帖講開呢d話題,更是令我聯想起,昨晚還努力去摷返姑媽d舊照片,懷念一番🤭😵😵

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 15:13 發表 查看引用來源
近來姑媽好似醉心跳舞,我又唔識跳,加上環境因素小左接觸,不過時不時都會想起佢,加上呢個帖講開呢d話題,更是令我聯想起,昨晚還努力去摷返姑媽d舊照片,懷念一番🤭😵😵 ...
但摷唔返游水影的其他,她在水中的相片,更有她在石灘上拎住條大毛巾,然後一打開,連續拍左好多張😊
有張係佢屋企佢試泳衣,我又影左,件泳衣好記得佢仲買細左一個碼,對奶好似想爆衣而出,不過都未摷到放邊😵

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-9 15:15 發表 查看引用來源
唔會比老婆發現嘛?🤔🤭🤭😅
我同前度分開左,而家都是單身中,所以不怕,現在的伴又不是同住,她也是一星期來我度幾日😊
不過d嘢越想揾越係揾唔到,搬過屋唔記得左收係邊忽

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 15:13 發表 查看引用來源
近來姑媽好似醉心跳舞,我又唔識跳,加上環境因素小左接觸,不過時不時都會想起佢,加上呢個帖講開呢d話題,更是令我聯想起,昨晚還努力去摷返姑媽d舊照片,懷念一番🤭😵😵 ...
我都曾經想過去學跳下,可能冇跳舞細胞,總是手腳很難協調😵

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-9 15:24 發表 查看引用來源
呵呵!…😛睇到🤩重點🤭就好🤪
不過女人姣姣騰,就真係0舍多男人想溝,話之佢年紀有咁上下,但樣子都飲得杯落,總有男人想屌🤭
有句好啱聽,豬西都是肉
好撚過自瀆,加上姑媽肯定不是豬西🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-9 15:27 發表 查看引用來源
依家學🤔😟唔係啩!😅
想下啫,而家學的確好難😵

引用:
原帖由 大舊強 於 2020-11-9 15:48 發表 查看引用來源

, 除褲即插,
尤其呢條咁短又咁易除🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-9 16:18 發表 查看引用來源
😛睇到重點🤩就好🤪
好似咁姿勢…40038853
重点?我睇唔到😵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆