上一頁下一頁
發新話題

我的男主角 (#2福利圖)(#312豬脾相)

收藏  |  訂閱
153  72.4k

今日終於見到男主角,剛出trip北京星期二晚返黎,下周一又出trip到London,不過約左返黎一齊食飯~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-10-19 11:30 AM 發表 查看引用來源

我以為好大件事添
仲諗緊洗唔洗出防暴警🤣🤣🤣

等你同男主角新報告
冇報告啦,始終都係第二次,冇咩特別,係唔夠喉羅,插緊又冇摔豆豆,可能佢條腰又唔妥,唔想佢辛苦,我地會再夾下架拉,睇下點先最滿足,我頭先都買定按摩棒下次碌下佢條腰睇下會唔會好d,同佢講左下次淨係開間房休息,攬住一齊訓,佢嚴重唔夠休息,尋日訓到劏豬~

引用:
原帖由 Water_man 於 2018-10-20 12:28 AM 發表 查看引用來源

三粒鐘可以來兩次,你有冇幫口?
多事!

引用:
原帖由 summusgoddog 於 2018-10-22 04:25 AM 發表 查看引用來源
老實說有時都好鐘意v7同人傾下咸濕野,
V7?

引用:
原帖由 我係ET仔 於 2018-10-22 10:47 AM 發表 查看引用來源
樓主福利圖不得了
仲睇到咩?

哇,原來而家discuss會delete耐冇update既post架?我個回憶同L先生呃。。

剛有位C兄PM我已經delete左既thread, thx! 

會計師話佢老細呢4星期既星期日都要陪佢去BC學英文喎,咁即係成個月都唔駛見人啦,早兩星期又話出完 trip同我去深井食飯,原來呃人架,騙子!
嬲嬲地,我搵第二個,邊個男人35-45歲,可以38歲,86kg,95E就PM我啦

遇著個男人話要做男配角,點知收工要交人唔係我而係佢,傾左成日原來呃水吹,曬晒我心機,請各位C兄真係Avalible先PM我啦好嘛?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-10-30 10:37 AM 發表 查看引用來源

咁衰架,冇料扮4條
喺度浪費人地時間,最唔鐘意呢d男人
個男人尋日同我pm緊,去到臨收工之後就冇睇pm,去到今朝8點幾都未睇pm,咁即係收工交人啦,曬心機捱眼訓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆