上一頁下一頁
發新話題

家嫂淫得狠

收藏  |  訂閱
219  85.3k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-20 15:25 發表 查看引用來源

咁佢老公有冇出去搵食?
佢話以前會有,而家12碼夜更,日頭都係瞓覺

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-20 15:25 發表 查看引用來源
咁又係!有冇幫你含?
我同佢乃菊花佢怕醜到双手遮面,事後佢話老公從未乃過佢菊花,我問佢中唔中意,佢就紅到面晒点頭🤭

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-20 15:43 發表 查看引用來源
wow。。。正呀。。。等你下次報告💪🏾
今次我示範左佢老公從未同佢玩過的刺激,我乃佢菊花感覺佢打左幾次冷震,呢味嘢除非佢唔受,一受落就好易上癮😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-20 15:45 發表 查看引用來源
哩啲反應越奶越落力😍
我乃左佢半個鐘佢已經叫唔好乃好難忍,要我屌佢😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-20 15:47 發表 查看引用來源
咁師兄你feel到佢受嘛?😍
係好受,双手掩面但又感覺到佢配合

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-20 15:50 發表 查看引用來源
哩個時梗架唔好停⋯奶到佢典床典蓆⋯諗起都過癮😍
我叫佢求我先屌,佢真係苦苦懇求,我話比我乃多一陣先插,佢話我玩夠未?佢話忍唔到好痕好想我快d屌佢😂

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-20 15:53 發表 查看引用來源
我叫佢求我先屌,佢真係苦苦懇求,我話比我乃多一陣先插,佢話我玩夠未?佢話忍唔到好痕好想我快d屌佢😂
我知佢老公不嬲冇乜前奏,一嚟就插射完就瞓,我呢d前奏佢應該會好受,口叫唔好但身體最誠實😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-20 15:56 發表 查看引用來源
我知佢老公不嬲冇乜前奏,一嚟就插射完就瞓,我呢d前奏佢應該會好受,口叫唔好但身體最誠實😉
佢話我知老公返半個月夜,之後返半個月日更,我話下次你老公返日更,我話要日頭白白同佢屌

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-20 15:57 發表 查看引用來源

奶菊花都半個鐘😆,真係好耐力
用條脷菊花外圍打圈,然後脷尖申入菊眼,盡量頂入去,就算入唔到佢都feel到菊花好癢

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-20 16:01 發表 查看引用來源
用條脷菊花外圍打圈,然後脷尖申入菊眼,盡量頂入去,就算入唔到佢都feel到菊花好癢
遲下好大機會比我破佢菊花處,不過我一d都唔急,等佢急過我求我先🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆