上一頁下一頁
發新話題

睇見呢度咁悶,比d朝氣勃勃分享好唔好

收藏  |  訂閱
688  130.7k

引用:
原帖由 sagax 於 2023-10-31 12:03 發表 查看引用來源

可能啲塑化劑又返出嚟🫣 你唔發覺喺youtube好多台灣妹好大乳🤤
台灣嗰d係勁大😋

引用:
原帖由 wwnick 於 2023-10-31 12:17 發表 查看引用來源
可能裝空作勢 🤔🤔🤔
裝都係個別,但有d應該真大
好似我個表姨都幾大波

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-31 13:10 發表 查看引用來源
乜嘢size?😉
目測36或者37,肥底大波😋

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-31 13:29 發表 查看引用來源
多唔多水?😉
肥底通常都多水

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-31 13:36 發表 查看引用來源
又好似係喎!😉
一定係,除非唔係

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-31 13:44 發表 查看引用來源
咁表姨好唔好砌?😉
表姨呢d年紀出得軌就一定係餓左好耐,其實表姨丈係做地盤,照計地盤佬好有體力,不過表姨透露過,逢假期表姨丈會同埋幾個地盤佬北上,個個都唔帶老婆去,好多fd都話地盤佬又爛賭又爛滾,我就唔多地盤佬朋友,有一個佢話放假都係成班上去食嘢隊酒然後去按摩,貪上面平靚正,包括骨場d女都好易溝🤫

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-31 13:52 發表 查看引用來源
表姨呢d年紀出得軌就一定係餓左好耐,其實表姨丈係做地盤,照計地盤佬好有體力,不過表姨透露過,逢假期表姨丈會同埋幾個地盤佬北上,個個都唔帶老婆去,好多fd都話地盤佬又爛賭又爛滾,我就唔多地盤佬朋友,有一個佢話放假都係成班 ...
同埋地盤佬多數都會個個星期去骨場,佢地體力勞動多勞損,去按摩都好正常

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-31 13:57 發表 查看引用來源
咁咪益咗你囉!表姨餓咗咁耐,表現如何?砌咗幾多Q?😉
表姨呢d唔方便呢度講太多,我驚表姨丈會上嚟,有次同埋食飯後同表姨丈去左放水,表姨丈話大6又好玩又抵玩,我話表姨丈有乜好介紹,佢話佢都係上數字網睇介紹,佢講嘅數字網站唔知會唔會呢度🤫
所以都係小心為上,唔想搞出大頭佛

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-10-31 14:06 發表 查看引用來源
表姨呢d唔方便呢度講太多,我驚表姨丈會上嚟,有次同埋食飯後同表姨丈去左放水,表姨丈話大6又好玩又抵玩,我話表姨丈有乜好介紹,佢話佢都係上數字網睇介紹,佢講嘅數字網站唔知會唔會呢度🤫
所以都係小心為上,唔想搞出大頭佛 ...
我所知數字網站係1x1同呢度188,不過我都係估估下

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-31 14:10 發表 查看引用來源
咁表姨丈上大陸玩,自然冷落咗表姨!😉
就係有咁多呢d被冷落,先有咁多機會

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆