上一頁下一頁
發新話題

侮辱式性愛

收藏  |  訂閱
513  95.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-18 10:48 發表 查看引用來源
咁先似良家,咁佢之後係咪比你屌到好high?😉
仲洗講😊

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-1-18 10:48 發表 查看引用來源
我都好變態,我成日幻想我嗰件係孖子或者家姐,依家淨係夠胆叫佢姨姨,因我同佢講由細到大都鐘意D大過我既女人
加左幻想係會high好多,幻想孖子對巨乳同你乳交?

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-1-18 11:00 發表 查看引用來源
我話幻想自己十幾歲時屌緊依家既佢,話我變態,十幾歲冇理由會屌佢,
都話係幻想喇,冇可能變可能

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-1-18 11:13 發表 查看引用來源
咪係,配合下爽D吖嘛,我件除左小肚腩,全身走肥,硬件保養得好,十幾歲未必想屌佢,但佢要十幾歲屌佢應該唔難
好多小鮮肉都食緊人妻,d廢佬吾屌就益d小鮮肉報死雞🤭

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-1-18 11:13 發表 查看引用來源
咪係,配合下爽D吖嘛,我件除左小肚腩,全身走肥,硬件保養得好,十幾歲未必想屌佢,但佢要十幾歲屌佢應該唔難
我孖子以前上深圳按摩,叫左件19歲小鮮肉同佢推油,幾次後約去酒店推,食埋件小鮮肉,件小鮮肉之後都成日call孖子過去,比德叔知道左爆比我知,德叔之後都有同埋上去,仲同房扮瞓,偷昅小鮮肉点同孖子推油,孖子仲幫小鮮肉含爆左,聽講係個場吾比開大,含撚乃西打碟就走法律隙😅

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-18 11:28 發表 查看引用來源
我孖子以前上深圳按摩,叫左件19歲小鮮肉同佢推油,幾次後約去酒店推,食埋件小鮮肉,件小鮮肉之後都成日call孖子過去,比德叔知道左爆比我知,德叔之後都有同埋上去,仲同房扮瞓,偷昅小鮮肉点同孖子推油,孖子仲幫小鮮肉含爆左,聽講係 ...
孖子約得小鮮肉去酒店,就擺明都比小鮮肉屌,之後仲經常約出嚟在深圳去食街食飯唱k,有次我都在場,條靚仔19歲,仲叫我幫佢地合照(食飯時)
孖子都吾知幾風騷幾自豪,條小鮮肉細過我成7年😅

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-18 11:29 發表 查看引用來源

嘩,甘正。
條小鮮肉同孖子合照我仲有保留,d女人咪同男人一樣,風流吾下流就得喇

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-18 11:27 發表 查看引用來源
,小鮮肉有氣有力,啲人妻仲鐘意啦!
多數都中意食鮮肉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-18 11:35 發表 查看引用來源
條小鮮肉同孖子合照我仲有保留,d女人咪同男人一樣,風流吾下流就得喇
條鮮肉有一年落香港玩,孖子仲同佢去食飯,又帶佢去海馬公園玩,夜晚去埋佢住果間酒店過夜,呢d都係事後知🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-18 11:40 發表 查看引用來源
咁開心呀!😬
女人要開心容乜易

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆