上一頁下一頁
發新話題

有冇師兄中意大lin餅😋

收藏  |  訂閱
88  28.1k

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-11-26 22:39 發表 查看引用來源

咁Ching 其實有冇試過4P?
唔算有😅

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-26 23:52 發表 查看引用來源
以前初初同老公一齊冇咁大粒,但係老公好鍾意啜。
記得第一次老公見到我個波,已經控埋嚟又舐又啜,咁多年之後,到而家都係,肉緊起上嚟,就話老婆你波波好大好正。 ...
咁你就幸福😄

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-26 21:16 發表 查看引用來源
而家同孖子已冇乜邪念,佢又有左新歡
最近我收到風,孖子同個19歲大學生打得火熱,大學生話佢女朋友係教徒,拍拖只可拖手唔可以屌,孖子打左尖比個學生哥屌左,仲教埋佢d屌西技巧,而家打得火熱,早日帶左條仔返西貢村屋玩,我同孖子呢個同學仔都好啱傾,呢條19歲話自己有戀母狂,加上個女朋友又好港女,話明要結婚後先比條仔屌🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-28 14:43 發表 查看引用來源
最近我收到風,孖子同個19歲大學生打得火熱,大學生話佢女朋友係教徒,拍拖只可拖手唔可以屌,孖子打左尖比個學生哥屌左,仲教埋佢d屌西技巧,而家打得火熱,早日帶左條仔返西貢村屋玩,我同孖子呢個同學仔都好啱傾,呢條19歲話自己有 ...
而家連d學生哥都比d師奶仔食埋,d人媽人妻做左獵人,其實19歲已經唔會係處男啦,我16歲就比人帶去叫雞

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-28 14:47 發表 查看引用來源
小鮮肉正吖!大學生都正啦,有個咁好嘅人生導師!大學生有冇話一日同孖子試過幾多Q?
佢話我孖子一日都係3Q,重質不重量,次數多未必好事🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-28 14:57 發表 查看引用來源
3Q都夠啦!最緊要長食長有!😉
孖子先係食家🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-28 14:59 發表 查看引用來源
大學生有冇話孖子正唔正?😉
冇問太多,遲下驚佢唔會自己爆咩🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-28 18:13 發表 查看引用來源

快啲帶青頭哥去破處.
而家好多都16歲破處🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-28 18:15 發表 查看引用來源

個餅太大又唔覺得正.(個人意見)
有d太大又係難睇,大得嚟唔可以黑先係上等餅🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-29 10:23 發表 查看引用來源

師兄們好似寫食評.
算係另類食評🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆