上一頁下一頁
發新話題

有冇師兄中意大lin餅😋

收藏  |  訂閱
88  28.1k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-30 16:18 發表 查看引用來源

同埋根據相書所講,Pink lin,多數係淫賤無比,基本上另一半冇可能控制到佢,必定會分手或者離婚收場
咁又似播,分手收場就肯定中左😂已經唔係一個分手,係分左幾手啦🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-30 16:18 發表 查看引用來源

同埋根據相書所講,Pink lin,多數係淫賤無比,基本上另一半冇可能控制到佢,必定會分手或者離婚收場
有d識相學嘅話,睇對奶都睇到個女人有幾淫有幾多男人🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-30 16:54 發表 查看引用來源
一般白種人先大機會係淺色或 pink, 黃種人啡多, 更會有深淺之分, 小弟冇乜嘢食過, 只係一路有緣𥄫到而已.
👍👍🤝

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-30 16:30 發表 查看引用來源

除非你永遠keep到自己好好靚仔、勁有錢、性能力keep住咁勁,否則俾你得到個女人有Pink lin都冇用
虛榮心作崇,Pink lin咪又係一隻lin,都係可能會比千百個男人品嚐🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-30 17:08 發表 查看引用來源

呢句真喎,其實俾幾多人屌過唔緊要,最緊要係你可唔可以控制到佢先
食過就算唔錯,要控制女人係好煩😅

引用:
原帖由 bonpark 於 2023-11-30 17:15 發表 查看引用來源

比起pink lin,我情願要粒大lin頭,好玩又好啜。
各有所好,大lin 或者pink lin 都係一粒lin,啜得入口就係好lin😋

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-30 17:29 發表 查看引用來源
查實舊雲大塊方便粒的硬咗變大有位拉上去, 粒的扯咗 lin 旗舊雲會細咗, 同男人扯旗原理唔爭幾遠.
有研究👍

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-30 17:39 發表 查看引用來源

可能佢喺你哋心目中未必係好靚嘅一個女人,但佢喺我心目中係,同埋冇佢嘅話唔會有今日嘅我,再加上佢好招呼好服務,身材亦都係我想要嘅微胖,同埋有陣時都會配合我玩唔同嘅嘢,所以超過呢個數,我一直都唔意外 ...
值得慶祝👍🥂🥂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-30 17:39 發表 查看引用來源

可能佢喺你哋心目中未必係好靚嘅一個女人,但佢喺我心目中係,同埋冇佢嘅話唔會有今日嘅我,再加上佢好招呼好服務,身材亦都係我想要嘅微胖,同埋有陣時都會配合我玩唔同嘅嘢,所以超過呢個數,我一直都唔意外 ...
👍👍👍

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-30 17:22 發表 查看引用來源
各有所好,大lin 或者pink lin 都係一粒lin,啜得入口就係好lin😋
再來研究下女人口大,含撚嘴係點🤭

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆