(新加相)老婆叫我睇下佢隻鮑魚🤤🤤😍😍個pose 誘人到呢

收藏  |  訂閱
4  12.5k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-2-25 15:54 發表 查看引用來源
無無聊攞咗樓主師兄幾幅圖加啲對白玩吓, 樓主唔好介意...

艾兄咁有諗頭,你可以轉行都得喎。
真係令人佩服。

引用:
原帖由 spermboy 於 2021-2-25 00:02 發表 查看引用來源
1792ABF7-ED54-4E43-8C89-CDE74FAFF666.jpeg01CB7712-A9F9-4021-BFCD-A56F67265316.jpeg
5360299D-54B4-44F8-8ADA-A30D3D534 ...
雖然師兄次次影相嘅地方都係浴室,有少少沉悶但係都好多謝師兄無私奉獻老婆浴照,如果可以的話下次可以喺床上,梳化甚至廚房。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-2-25 10:39 發表 查看引用來源
師兄再影不如入埋鏡多啲動作場面, 打咗格仔就唔怕...
巧似下面幅圖咁......

艾兄入面嘅男女主角會唔會係…………😁😁

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-2-26 07:08 發表 查看引用來源

小弟相撲手咁肥加條小潤腸, 邊有圖中位大哥咁 FIT 咁大碌, 女主角更加唔係老虎, 諗多咗.

小潤腸冇乜好睇, 之前有 PO 過無謂成日 PO.... 盞俾人.... ...
估唔到艾兄都幾好肉…………😄😄

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-2-26 15:25 發表 查看引用來源

平衡兄咁時運高見到..
幻覺嚟...
艾兄你又玩快閃…… 🙈

附件

前往最後回覆