上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
58  229.6k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 13:32 發表 查看引用來源

依個我可以肯定,因為佢哋全部都係有小朋友嘅,我老婆同我講佢哋同老公一年搞唔到四次
好奇怪喎,係呢個討論區好多老公都話老婆唔肯同佢做, 極少極少聽到女人話老公唔肯同佢做。

引用:
原帖由 mich1694 於 2021-4-29 16:28 發表 查看引用來源

做得人妻就預左她地係咁,但只要係人妻的身份,都可以一戰掛!
說得對,人妻另有一種風味。

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 21:29 發表 查看引用來源

生完仔一定會差啲㗎啦
又唔一定嘅,睇下佢係乜嘢年紀。

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-29 22:25 發表 查看引用來源

都唔係架師兄,我老婆生左兩個,依家身材仲fit過好多後生女,至於你話肚紋,其實大肚既時間有搽野,我老婆都無肚紋架,搞到依家搞多左出事啦,年尾迎接第3個....... ...
恭喜曬師兄! 以前家計會有個廣告話一個嬌,兩個妙,三個斷擔挑,希望師兄唔會真係斷擔挑。

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-29 22:50 發表 查看引用來源

如果你睇過就無計啦,始終生完保養得好既真係唔多囉,好多都肥左勁多
有錢人注重身型生完會去keep fit,普通人生完又要湊仔邊有咁多時間去keep fit。

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-29 22:55 發表 查看引用來源

師兄你估錯了,我地姐弟戀,我老婆已過40啦
真係估你唔到,老婆40都仲要生。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-30 07:25 發表 查看引用來源

但我識得有D fd 真係對住老婆起唔到頭。
男人就係咁樣,永遠都要搵啲後生,靚,身材好。

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-4-30 17:56 發表 查看引用來源

想唔要,book哂做終止,但最後過唔到要放棄小生命。。。
唔好咁做,都係你哋兩個人嘅結晶品。 有冇諗過去做結紮手術,之後可以玩得開心又放心。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-4-30 17:09 發表 查看引用來源
我在屋企都試過同老婆息咗燈打開窗簾在面向窗外狗仔式屌過
我同老婆經常性都係夜晚熄咗燈開埋窗一齊做,有狗仔式、有女上男下、有男上女下, 最緊要自己玩得開心,話之對面有冇人望到。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-1 07:24 發表 查看引用來源
大家試過係人地個仔面前屌佢老母未?
師兄你試過咩?人哋個仔有幾大?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆