上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
52  316.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-11 21:06 發表 查看引用來源

好耐之前嘅旗袍相啱唔啱睇?
好引誘...…...

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-11 23:52 發表 查看引用來源
點解咁講呢?不過我仲記得果年新年佢著呢套旗袍真係俾人撩
個人覺得女性著旗袍sexy

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 00:27 發表 查看引用來源

我想睇下其他男人點睇?上一張我老婆平時嘅衣著,你覺得呢張性感啲誘惑啲定係旗袍呢?🤔🤔
呢張相係充滿誘惑男性嘅表現

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 12:40 發表 查看引用來源

所以新年去澳門三日兩夜佢唔知點解特別想要😅😅冇帶套畀左五鑊佢😅😅
兩晚五鑊佢應該滿足

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 13:57 發表 查看引用來源

前後三日兩夜,第一日一攞到房已經要我畀佢,臨走嗰日都要執多鑊😅😅真係畀佢榨乾曬😏😏平時都大食但係過年呢段時間就真係特別大食
外地旅遊加上住酒店房,性慾特別放縱

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-12 18:05 發表 查看引用來源

😂🤣如果平時臨瞓,你見到老婆著件全透明粉紅色小鳳仙裝,件衫差啲畀對大波掙爆😜下面仲黑色吊帶加條細到無倫嘅底褲仔,個肥籮柚翹翹喺你面前行嚟行去😂🤣你會唔會走埋去揸爆佢,跟住插到佢叫救命?😂🤣 ...
即刻沖埋去,喺後面攬住佢雙手揸佢對波跟住後入。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-13 16:40 發表 查看引用來源
好耐之前佢都畀人叫做大包米🤣😂
佢包米真係好大

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-13 16:47 發表 查看引用來源

佢坐喺我上面dun嘅時候, 對嘢仲拋得犀利可以好多時忍唔住手大力揸佢同啜佢
波大真係好過癮,上、下、左、右、彈下彈下、加上佢坐咗落你度左、右、前、後、係咁搖,嗰西又上、又下咁旭,畀佢磨到你龜頭好快出嘢。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-13 17:11 發表 查看引用來源

屌佢嗰陣一出一入佢d淫水唧唧聲
哈哈,狗仔式撞到佢個pat pat 嘭嘭聲,兩粒啷啷撞落佢個西度感覺好過癮。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 00:34 發表 查看引用來源

大係大不過托起先咁誇張啫乳暈係正常大細唔係持別大
豪乳加細 lin 頭、細乳暈 係特別吸引。
如果唔帶胸圍係咪墮 lin 得好緊要?

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆