上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-4 01:43 發表 查看引用來源
各位師兄細佬我冇事,咁耐冇上嚟唔係因為俾老婆發現咗我出post俾佢禁制。佢其實到宜家都未發現呢個post,只係知道我上嚟喺pm到send咗幾張相俾人咁大把,所以大家唔洗擔心。我都唔怕同大家講埋,呢段時間我哋屋企經歷咗唔少變 ...
恭喜師兄老婆有喜就快做爸爸。
有空多啲 post 小姨 同老婆 d 相。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-4 11:31 發表 查看引用來源
多謝各位師兄嘅祝福,我上返嚟就係想share吓個小姨仔,希望我啲偷拍技術冇生疏啦。

之不過大家連我老婆啲孕照都想睇?大肚婆喎,都有興趣㗎咩? ...
應該兩三個月起,每隔一兩個星期就要同老婆大人影番啲大肚婆相作為留念。
而家唔似老一背嘅父母,生三、四、五個,時下女性一生之中有幾多次大肚?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-6 15:09 發表 查看引用來源
]我姨仔喺屋企嘅衣著其實唔算sexy,雖然喺屋企通常唔會戴bra,但係著嘅都係普通tshirt短褲或者連身長裙。

呢段時間喺外夫外母到住話晒都唔係自己主場,唔熟個環境所以仲未敢太放,亦都唔係太了解姨仔嘅個性。例如係佢對嘅觀 ...
話曬你都係佢姐夫唔算外人,所以應該唔會太設防顧忌你。
日後應該有好多機會影到走光相, 到時記得多啲分享畀我哋呀。

引用:
原帖由 花尾仔 於 2022-9-7 09:02 發表 查看引用來源
師兄,亞妹好似冇閪毛囉,舔閪一流😍😍😍😍
咁你都睇到?唔通你有透視眼?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-7 09:00 發表 查看引用來源

未婚女性嘅體味(胸圍陣味😌)…🤭😏
除非本身有體臭,年青女性係有一種女性香味吸引你。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-7 11:21 發表 查看引用來源

外父外母半退休狀態所以基本上日日都會喺屋企,就算佢哋成日夜晚出去打牌但係就輪到姨仔同我老婆喺晒屋企,所以真係未試過冇人喺屋企。
有冇諗過要紮炮十個月,有冇解決方案?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-7 14:37 發表 查看引用來源

……師兄😏🤭好貼題(引人入 X )喎!😌👏🏻👏🏻👏🏻😅
過來人,算係有啲經驗。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 14:44 發表 查看引用來源
咁你點解決?😉
最原始嘅方法,就係搵五姑娘。
唔通真係出去搵外援玩咩,咁樣好對老婆唔住,雖然話十個月,但開頭幾個月同最後一兩個月,我哋都會有魚水之歡。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 14:58 發表 查看引用來源
咁都好吖!聽講話大肚婆多水啲,係唔係?😉
事隔久遠都記不起, 大肚婆比起平時性慾會強之外, 比平常易容易性興奮有高潮。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-7 15:42 發表 查看引用來源

😌🤭咁師兄,可能要多出D貨添👏🏻👏🏻👏🏻有性福!好幸福!😁😉
不啦,開心只係幾分鐘,換來十幾廿年嘅辛苦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆