上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-7 16:31 發表 查看引用來源

不啦,開心只係幾分鐘,換來十幾廿年嘅辛苦。
講真同大肚婆做愛興奮程度係高於同普通女性, 普通女性好容易搵但係大肚婆一生中你可以食到幾多個。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 16:38 發表 查看引用來源
係架!不過真係要難食到,除非自己老婆!
同大肚老婆做別有一番風味

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 16:48 發表 查看引用來源
我都知,可惜未試過!😂
師兄努力,泵大老婆嗰肚咁就可以試下,包你回味無窮。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-7 17:05 發表 查看引用來源
我就係唔想有小朋友!😂
唔想都冇所謂 ,大肚婆都係得幾個月你玩 ,但係之後十幾廿年你要辛苦。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-9-7 18:00 發表 查看引用來源
不過產後3個月就一定要扎炮😝😝
為咗老婆好,一定要忍

引用:
原帖由 不毛之地 於 2022-9-7 18:08 發表 查看引用來源

真係好L正,對波谷大兩個Cup,乳暈乳頭又會漲大,嗰時叫老著件背心同吊帶黑絲屌,High到我差啲走火
有時會有意外收穫,有人奶飲。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:13 發表 查看引用來源

我都係多得五姑娘幫手,好彩有個姨仔現兜兜喺到日對夜對,呢排諗佢仲多過我老婆
係咪日日夜夜都幻想同姨仔…………

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:16 發表 查看引用來源

係就係,不過硬係驚整親佢個肚,搞到成日就住就住咁。老婆都有叫我唔洗咁驚,但係始終都自己骨肉放心唔落,所以我哋淨係後推完事
真係唔知點解,當年老婆都係咁同我講,我要、我要……唔怕囉,唔好插咁入就得㗎喇。可能大肚婆因為個bb頂住個 子宮所以特別需要。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 14:19 發表 查看引用來源
可能你老婆唔夠喉!😂
聽啲師兄講大咗肚會需要大咗!😬
大肚婆真係需求大咗,佢大肚嗰時特別主動搵我救火。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:19 發表 查看引用來源

對波真係谷到好撚大,但係老婆對pink lin。。。。唉。。。。
真係好麻煩,除咗要買大肚衫畀佢之外,仲要幫佢買啲新胸圍。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆