上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-21 09:19 發表 查看引用來源
啱啱同大家講完老婆冇著底褲俾佢大舅父個partner啊叔睇晒鮑魚全相,其實嗰日返到屋企之後我有同返老婆講,老婆話佢見到我喺車到影佢相之後見到個啊叔望住佢就估到自己走光。老婆話佢嗰陣已經即時望吓自己下面,雖然唔知個 ...
阿嫂著到咁引死人咩!
雖然話係屋企點解連個胸圍都唔戴, 就咁飛釘益曬三叔。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-21 14:28 發表 查看引用來源

啲女人喺屋企又真係多數都唔戴bra嘅,不過個衰婆著條咁薄嘅裙所以我先覺得佢係擺到明玩露出整鬼佢三叔囉
睇嚟真係擺明想引你三叔出手,撫摸佢寂寞的胸。

引用:
原帖由 okvisa 於 2021-1-21 14:46 發表 查看引用來源

你識果 d 唔戴 bra, 我識果d ,不但只帶 bra, 仲要著底衫,😞
而家好多女性都冇咁保守,出街只係戴胸圍唔會著底衫。
如果係屋企一家人多數都唔會戴胸圍,除非有外人到訪。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-21 15:39 發表 查看引用來源

真係?可能我成日對住嗰啲都係我大嫂(家人),老婆表姐(算係家人),我ex個細妹(嗰陣時都算係家人),同埋老婆啲好姊妹(識咗好多年玩熟晒) 可能因為咁對我零介心掛,所以我以為女仔喺屋企通常都唔戴bra ...
照咁睇你啲女性家人全部當你係姊妹,唔當你係男性所以明益你。
經常見到咁多若隱若現嘅胸,會唔會有麻木嘅感覺?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-22 07:50 發表 查看引用來源
今日轉下口味,我department個主任身體有事要放長假(唔係肺炎),上面就調咗個女人過嚟暫代佢個位。呢啲高層平時返又返得晏過我哋,走就佢哋走先。所以我做咗6年幾可能凈係見過呢個女人3-4次(都唔知有冇)。

做得佢呢啲位通 ...
對波大到兩隻手都揸唔曬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-23 01:07 發表 查看引用來源

佢一定知啦,我老婆出街冇佢著到咁都成日見到人眼望望佢,條拉丁婆咁著法點會唔知,擺到明要啲男人眼看手勿動啦。仲要雖然我之前見過佢得嗰幾次,但係見襯佢都係超低胸超短裙,佢調咗落嚟呢幾日都冇見過佢著裙,可能連𥄫都費撚 ...
外國人通常都會著得casual啲,佢哋覺得好普通。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-29 09:32 發表 查看引用來源
老婆尋日見完個客就冇返到公司,返到屋企就同咗佢啊嫲同佢三叔去咗附近商場食嘢。食完嘢行咗陣當散步,一路同我msg,我一如以往咁隨口問佢尋日著乜,點知老婆隔咗陣就影咗呢張相俾我睇

https://i.postimg.cc/fJ0vnHPJ/32-B9 ...
呢啲咁嘅情形,唔好話你三叔,我都一定昅到飽。

唔好咁快畀三叔食到極品 ,玩下佢先 叫老婆引佢入房 ,等佢除咗褲之後,大叫嗌老公, 嚇下佢都好。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-2-25 08:49 發表 查看引用來源
啱啱weekend又上咗老婆舅父到食飯,不過今次係同埋老婆啊嫲同三叔一齊上去。
有睇我上次個post嘅兄弟們都知我呢排壓力大,心情唔好。所以其實難得放假唔洗OT我真係寧願留喺屋企休息,但係老婆𠱁咗我好耐叫我一齊去,本來真係 ...
一對白滑長腿 ,迷你短裙 ,透視底褲,連陰毛都睇到真係少啲定力都唔得。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-25 16:09 發表 查看引用來源
老婆頭先晏晝約咗佢班staging其中一個crew開會睇場,佢同啊嫲食完個lunch就call咗㗎uber出去,老婆上到車message我。。

老婆:上咗車啦我

我: 你一陣開會定點?

老婆: 同XX開會同睇下個場囉 做咩呀?

我: 冇想知你今日著 ...
ching,阿嫂條 under 好靚 細條通花好性感。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆