上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
52  315.9k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 13:43 發表 查看引用來源

其實佢唔係咁開放㗎咋,係同我上床先開放對外面反而唔係
講件事你聽,年幾前佢同一個我都識嘅姊妹食飯吹水大家講起性生活,果條中女(有啲似林憶蓮🤣有波既)講到興高彩烈突然攞咗張佢老公扯起左既相俾我老婆睇,問我老婆佢 ...
咁你想唔想?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-14 13:51 發表 查看引用來源
咁出奇吖!而家都有好多呢啲交換來玩嘅!咁如果唔係交換,淨係屌佢姊妹你有冇興趣?
可能佢姊妹一早就睇中樓主,想食佢條腸。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 15:29 發表 查看引用來源
我覺得我多數唔會囉🤔🤔同埋我老婆冇機會會答應尤其是係佢姊妹個老公
如果你老婆答應,你會唔會個老婆比人屌,過唔到自己關口。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 16:09 發表 查看引用來源

當然會啦,要玩呢啲我同我老婆做愛加入一啲性幻想同角色扮演都可以滿足到一部份,何況係平時都有玩性幻想呢啲嘢
又如果有一次機會,你同佢姊妹單獨相處一個晚上,又大家都有些感覺,會唔會食咗先算?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-15 09:09 發表 查看引用來源

搵到張佢姊妹嘅舊相又出畀師兄睇下
幾好喎,真係扑得過。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-15 14:59 發表 查看引用來源

兩個都大食,好彩SP唔係成日見如果唔係真係精盡人亡有次1,3餵老婆,2,4攪SP之後真係腳軟因為兩個都如狼似虎
師兄性福無邊

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-15 14:31 發表 查看引用來源

你覺得我老婆嗰對係咪大過SP嗰對?雖然SP嗰對都好大
咁大對最好就是乳交

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-16 16:48 發表 查看引用來源

有啲師兄又話想睇下我老婆姊妹啲相🤫🤫其實啲鬼佬好直接,佢想同你做愛會直接問你,話做就做呢d style啲鬼佬鍾意😍😍
其實係男人都想

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-17 01:32 發表 查看引用來源
女人唔需要好靚女, 我更想條女身材好.
但普通樣, 加埋好姣好嗲有風情味道就一定正,
一個好嘅性伴侶, 唔好只講性愛扑嘢, 就果種淫賤味, 已經夠誘人.
師兄講得好,身材好、姣同嗲就已經可以殺死你

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-17 00:35 發表 查看引用來源

CHING 個sp身材咁好, 佢老公真係嘥晒, 咁嘅性生活益晒其他男人.

我就覺得宜加同老婆已經唔玩,  將來更加冇機會玩...
有啲男人有正老婆又唔識珍惜,有啲男人想搵個正嘅又冇,真係好唔公平

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆