上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-28 16:00 發表 查看引用來源

有著,因為開波之前除佢條褲嗰陣連埋條底褲一齊剝
見到阿嫂嗰條短短的睡褲,不自覺地已經扯咗旗。

唔知三叔見到嗰陣時,會唔會對住阿嫂打飛機?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-30 14:45 發表 查看引用來源
好多師兄pm睇咗我ex嘅近照同半個樣之後,話想再睇多啲佢著少啲布嘅相,佢send俾我嘅泳衣照大家又覺得點?
身材非常正,睇到都口水流。多口問一句你有冇同佢上過床?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-30 16:28 發表 查看引用來源

🤭😄👍🏻👍🏻😁……

師兄咁快手delete咗,一粒鐘都冇喎 😪

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-30 17:56 發表 查看引用來源

好的😬😂再來……一次咋!
多謝師兄!對波真係又大又圓,嗰粒lin頭點解可以咁凸咁長,見到都好想啜佢幾嘢。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-30 18:11 發表 查看引用來源

所以依家有嘅要珍惜……😉😅多拍攝影作品.🤭🤭🤭
當然個個男人都鍾意,亦都好想,但係好多女性有抗拒,就算係老婆都未必鍾意。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-4-30 18:56 發表 查看引用來源

好似做過割盲腸手術咁.

另外好似係冇毛...巧得.
真係好佩服你咁鬼眼利, 我最多都係留意到佢好似冇陰毛。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-3 10:27 發表 查看引用來源

師兄你淨係留意嗰度, 先天性鹹濕..
天下間那有男人不咸濕? 只係咸濕到邊個程度,如果話自己唔咸濕嗰個男人真係有問題。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-4 10:08 發表 查看引用來源

只係見過啲病友, 身體做過手術切割, 個胸/蛋蛋少咁忽, 所以會留意多咗呢方面, 有時會見到啲阿嫂有割盲腸傷口, 講嘢就避忌吓免得 hurt 到人.
呢個當然啦,崩口人忌崩口碗。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-4 15:05 發表 查看引用來源
我ex有調皮嘅自拍,當然唔多唔少都總會有啲大膽啲嘅 😝
下面小三角位真係好白淨。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-5-7 17:13 發表 查看引用來源

識得個大嫂係運動型, 年紀大但 fit 到爆, 只係 fit 到好 slim , 得個 ipad 胸..
運動型同玩瑜珈嘅女性,通常都係微波仙子。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆