上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
114  319.2k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-20 16:59 發表 查看引用來源

黎緊星期六日會同細佬及弟婦到長洲二日一夜, 隨時4p大戰, 窗簾一定打開, 有幸嘅直接在对面樓宇觀戰!
玩4p咁刺激 ,兩位阿嫂會唔會有尷尬 ,玩到興起有機會試下近親相姦。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-20 18:55 發表 查看引用來源
上次游水成日走光露點比細佬睇,同埋不時請細佬食波餅.
咁你有冇試過抽弟婦水?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-20 18:41 發表 查看引用來源
係上次游水後, 細佬私下想約亞嫂玩, 亞嫂反提議玩4P, 促成此事.
最緊要係兩位女士冇拒絕,咁就玩得非常開心

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-20 16:30 發表 查看引用來源
講起南亞佬已經有段時間無叫外賣, 最近亞嫂又痕痕地叫外賣, 今次佢剩係著條lace 底衭出去攞外賣, 毫不遮掩佢一对33c pink lin同條南亞佬吹水都幾過引, 條南亞望到入睇迷, 要亞嫂話下次上來再望過啦咸濕佬先捨得走. ...
小心下次南亞佬送外賣嗰時,喺門口拉低條褲鏈攞出條賓周 出嚟,先至撳門鐘畀個驚喜阿嫂。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-20 20:38 發表 查看引用來源
弟婦叫我幫佢搽太陽油, 我緊係樂意啦!弟婦細亞嫂10年,樣貌身材都比亞婦優勝.
擺明畀位你入,你要養精蓄銳畀個驚喜你弟婦。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-20 21:22 發表 查看引用來源
弟婦有34c,  仲係海灘沖身時拉開泳衣比我睇埋粒pink lin,
擺明引誘你

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-21 07:51 發表 查看引用來源
三宝兄继續講多D條契弟嘢, 唔好講我喇🤫 我要留力明日全力出擊打場硬仗😁
期待師兄包膠

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 07:34 發表 查看引用來源
吾知点鳩解隻乸d親戚又同呢條契弟好鬼好,我感覺佢地知道條契弟有屌左我老婆
唔通你老婆嗰邊啲女性親戚,都畀嗰條契弟食過?
大陸女性好開放,只要有需要周圍都可以搵啲男人搞掂佢自己。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 09:10 發表 查看引用來源
條賓州長系受女人歡迎,冇得講,我都酸酸地
長、粗、硬…………戰無不勝, 攻無不克 。

引用:
原帖由 夏天真好 於 2021-5-21 15:23 發表 查看引用來源
我就試過開發過人妻屎忽,啲人妻對住自己老公未必好激,反而偷食時玩得好癲。
兩公婆大家都會互相保留一啲矜持同道德觀念,出得去偷食一定係要放縱一番尋求刺激。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆