上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 09:33 發表 查看引用來源

嗰條裙好大機會再見到走光,不過到時佢哋會戴咗nu bra,有nu bra就好難會見到lin
我估計嗰晚應該唔會戴 nu bra 或者黐乳貼, 應該好似嗰日試衫咁豪放得嚟又大方,大方得嚟又高貴。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-16 09:57 發表 查看引用來源
唔係呀…琴晚影架,影完著住條內褲就地正法🥰🥰🥰
阿嫂特登淨係著條內褲嚟引誘你,今次你仲計啦。🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-16 10:24 發表 查看引用來源

呵呵🤭…😏…如果你人多搭地鐵,隔離/附近有胸前走光(無Bar)你會唔會睇呀?
我就會一定眼甘甘咁夾住佢

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-16 10:29 發表 查看引用來源
我有條鳩架,更會睇啦😅
但唔會扯起支旗囉😜
咁就要睇下佢露到幾多,例如樣貌、身材正唔正,如果吸引到我 我唔擔保唔會扯旗 🤫

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 14:12 發表 查看引用來源

如果係我老婆/老婆個表姐呢?😂
睇相嗰陣時已經扯咗。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-20 15:19 發表 查看引用來源
再嚟快閃幾張ex嘅絕密私照,另外附加一張佢近照嘅生活相嚟做咗張反差圖出嚟。營造一種活生生嘅before&after效果 😝
全身古銅色,青春氣息。

引用:
原帖由 taifai88 於 2021-5-20 18:10 發表 查看引用來源
年齡永遠是女人的敵人!
男人亦都一樣,年紀大咗性能力下降。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 07:21 發表 查看引用來源
自從上次老婆俾個內地啊叔偷影露lin相send出群組事件之後,唔哋已經冇再見過老婆個大舅父同個內地啊叔。我本來以為老婆仲係對呢件事耿耿於懷嘅時候,早幾日同老婆行街嗰陣佢大舅父打俾佢,話佢好耐冇上佢到食飯,叫佢星期五 ...
阿嫂個「 波地 」 又白又滑, 就算唔走光睇到都好多遐想 ,而家見埋條底褲睇埋毛毛,我睇到相當興奮令到我「弟弟」 都有少少汁液流出。

第二日阿嫂著條裙又薄身又透明, 就算唔係扣少一粒鈕 ,陽光下都清晰可見內裏乾坤,其實阿嫂係咪專登著成咁樣 ,周圍引啲麻甩佬昅佢?

阿嫂好似冇換底褲咁喎,點解兩日都係著條粉紅色透明底底?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 13:21 發表 查看引用來源

星期五晚喺舅父屋企嗰條明顯係粉紅色tback,星期六圍村嗰條其實係白色普通底褲款式,可能白色太透,陽光下面透落皮膚之後影出嚟就冇咁白睇落似粉粉哋,不過冇陽光嘅時候冇咁透嗰陣就清楚睇得出係白色。
返屋企嗰程車我都偷 ...
嘩! 正呀! 好多毛…………  😋😋

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-23 16:36 發表 查看引用來源

當你個膽大咗,影慣咗之後其實你攞住部電話喺手,開住個相機app,向住想影嗰個target其實已經大概知道咩位可以㩒制啦。扮下嘢擰轉個身睇下後面,隻手揸住部電話打斜好隨意咁對住個target,連眼都唔洗望已經㩒咗制影咗,人哋就咁 ...
真係要向師兄學習一下揸機影相技巧。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆