上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
114  319.2k

各位師兄、師姐早晨

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-5-22 11:30 發表 查看引用來源
今日錯過左好多野冇睇到。。。
我都係咁話,錯過咗好多 正嘢

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-22 08:29 發表 查看引用來源

好似我老婆咁, 以前搵錢多過我, 最近又轉咗新工........更搵得多

不過始終思想未能開放
專注搵錢,改善生活。唔得閒同你諗咁多……性。

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-22 08:48 發表 查看引用來源
有d人把口衰衰咁,但未必系衰人
但有d扮晒道德撚,口邊掛住仁義道德,但實際系勾二嫂又去呃虾條😵
係呀,好多都係油頭粉面、口甜舌滑,其實佢唔夠膽食女。有啲斯斯文文、驚驚青青,點知原來佢係食女高手。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-22 09:15 發表 查看引用來源
老公婆點玩都無問題,但如果同出面男人肯玩,回家和老公唔肯玩,我就覺得唔公平囉😅😅個人意見啫😅
好多人妻都喺老公面前扮良家婦女, 唔肯同你口交、唔畀你奶豆豆、唔畀你插屎眼, 但係出去搵食判若兩人。

早晨呀!咁多位

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-23 12:13 發表 查看引用來源
講番噚日在厕所沖涼經過, 四條肉蟲在厕所比較逼但都幾過引, 亞嫂同細佬沖完身就話出去先, 之後我即時從後揸弟婦對充滿弹性34C及玩佢兩粒紅提, 同埋用碌尻磨佢白滑弹性羅友, 後生女皮膚真係弹性好多.

弟婦話原本不應 ...
開波嘅前奏必定係沖涼, 大家清潔完身體就開始嚟喇……

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-23 14:24 發表 查看引用來源

我捉埋弟婦去細佬果度, 我同細佬企係度, 弟婦及亞嫂輪流幫我哋含撚, 之後兩條淫婦比我及細佬輪住屌或一齊屌.

兩條淫婦除咗出去食飯著返衫外, 其餘時間都光脱脱在屋內活動, 飯後返回屋內就自動脱光毫無廉恥.

依家準 ...
睇住自己老婆幫其他男人含撚,都唔及睇住人哋老婆幫自己含撚咁興奮。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-23 16:25 發表 查看引用來源
亞嫂固然飽, 但我都唔差屌左呢件好水好屌水弟婦, 最過引是當住老婆及細佬面前顏射弟婦, 然後弟婦幫我啜干淨.😋😋😋
後生女一定係多水多汁

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-23 16:25 發表 查看引用來源
亞嫂固然飽, 但我都唔差屌左呢件好水好屌水弟婦, 最過引是當住老婆及細佬面前顏射弟婦, 然後弟婦幫我啜干淨.😋😋😋
照咁睇阿嫂應該冇試過畀你射顏,更加唔會幫你啜乾淨。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆