上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
241  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-2 14:53 發表 查看引用來源

大鑊,我老婆同佢表姐都唔係雞包仔,咁佢哋咪唔算樣靚? 😂
咁又有例外

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-10 15:05 發表 查看引用來源
呢排其實都有keep住見老婆個表妹,但係因為啊表妹著衫唔算暴露,同埋比較屬於謹慎嗰啲(可能因為我喺到嘅關係掛) 所以要影到佢走光真係一啲都唔容易。

呢排見佢都係約喺老婆個表姐到見面,近呢幾次見表妹都透影到啲短裙黑 ...
多謝師兄影到啲咁靚相畀我哋欣賞 ,以一個平時好斯文密實嘅女性嚟講 ,呢啲畫面真係好難捕捉得到。
再講多一聲多謝師兄。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 10:18 發表 查看引用來源
大家對老婆個表妹反應都唔錯,咁我襯今日唔洗返公司出埋過去呢幾日偷影到表妹嘅相先。

都係喺表姐屋企傾表妹結婚嘅嘢,通常都係收工直接上去食埋飯咁,所以幾次見表妹佢都係做完嘢一身OL look。

以下呢啲相全部都係我用 ...
多謝師兄, 真係無言感激 ,拼死偷拍, 睇落表妹真係外表斯文內裏open, 居然係著 籃色 T back 仲要係尼龍超薄個隻,不但止睇到毛毛仲睇埋大小陰唇 ,另外一張師兄話佢著咗白色底底, 呢張睇落唔似係白色,因為佢著咗白色襪褲望落裏面應該係透明尼龍  T back , 可惜問題只係睇到有啲毛毛形狀,睇唔到大小陰唇。
最終一句都係要多謝師兄。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 16:02 發表 查看引用來源

你睇佢藍色底褲嗰張相,你見到有毛咩?
如果係真正白虎咁就正, 估計佢應該係剃咗大陰唇位置嗰啲毛。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 15:56 發表 查看引用來源

白色絲襪嗰日影嗰啲張張都有底,點會無啦啦得嗰一張除咗條底 😂
表妹白虎嚟㗎,所以尾嗰張所謂嘅毛毛係錯覺嚟㗎,所以一定有底褲,我現場睇都見到有底褲,問題係白底定透明底㗎啫。佢連買bra都同我老婆講唔想我喺到,點會無啦 ...
有冇多幾張相 post 嚟睇下

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-11 16:26 發表 查看引用來源
咁都可能係,不過起碼唔會濫!可能佢條仔叫佢剃。😬
又有可能佢特登引誘佢條仔

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 16:26 發表 查看引用來源

我係得影咗咁多咋,搵命搏㗎大佬,影到咁多張已經算係咁 😂
sorry , 貪心咗啲, 唔好意思。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 16:46 發表 查看引用來源

就係佢咁高竇咁錫身,但係偏偏就俾我睇晒嗰吓先特別爽皮
女人就係咁樣,泥鯭扮石斑 ,成日釣高嚟買。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 17:11 發表 查看引用來源

咁佢個樣生得咁靚,佢要做石斑又真係吹佢唔漲 🤷🏻‍♂️
佢咁靚女唔扮都已經係石斑。
我嘅意思話有好多女性都係扮曬嘢吊高嚟賣。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-12 01:26 發表 查看引用來源

想揩吓佢個西,不過要掂到女仔個西都幾難,更何況佢咁錫身,更加冇乜可能。至少揩吓對波仔feel吓佢彈唔彈手都好呀
表妹係唔係有心引你㗎 ,大熱天時喺屋企都要著絲襪 ,第二日仲要著對襪褲 ,乜佢唔熱嘅咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆