魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
24  625.2k

回覆 3007# 晚間粗俗的馬 的帖子

原来係因為隻川河。。。。

回覆 3012# KIRIN688 的帖子

練馬師自己都話不相信🤪

回覆 3029# KIRIN688 的帖子

零距離潘頓騎開仲要沈廐的,都選擇騎以戰養戰,守住喺好好彩彩/開心好友/健康第一后面轉灣鼠上走先,Q胆。

回覆 3032# KIRIN688 的帖子

原来係磅原因。。。。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-4-21 20:23 發表 查看引用來源
佢預零距離呢個分做唔到磅 點知就孭120 三重彩腳
原来係磅原因。。。。咁單Q😏

同主馬試下~中左。

附件

Screenshot_20210421-205549_Racing Touch.jpg (116.65 KB)

Screenshot_20210421-205549_Racing Touch.jpg

回覆 3036# KIRIN688 的帖子

我有個疑問,韋小寶都可以跑主席短途奘,奘金多十倍,就算跑三四都多過尾場一班吧?
前次終點前差一步追唔到福逸,我好期待佢地再次同場,不過我唔鍾意田泰安騎,比梁家俊好過,福逸比巴度仲嘥左,我通常避開巴度啲馬寧願唔買。。。

回覆 3038# KIRIN688 的帖子

牛角仔?。。。。。。。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-4-23 21:21 發表 查看引用來源
女皇杯基本上無視主隊馬 日軍四隻主角當然係三冠馬后謀勇兼備 只要松山弘平醒醒定定唔塞車 以佢嘅級數加埋馬女受讓係難尋敗理 耀滿瓶俾田雞已經有戒心 依家仲整右前腳不良於行 單Q不如要返神業呢隻神經刀 至於唯獨愛 ...
韋小寶追唔切福逸只輸短馬頭,福逸未赢過级際賽只係赢一班,跑一级賽被睇好成本地馬大熱得6倍(次熱),韋小寶取易捨難寧願去跑二班但有10倍,咁啱福逸赢果場就係有眼光連赢三場加了29分升2班輸左,今塲又到呢只奇兵加了36分首跑二班又得2倍,希望唔會又咁啱。。。。
如果第五場福逸入三甲的話,尾場就可能買韋小寶博W(我倜人暫時都幾鍾意呢只馬😁)

附件

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-5-12 16:52 發表 查看引用來源

單棍易中招,或者加多一匹互串,今晚賽事亦緊湊,場場有不少機會馬。

第五場駿皇星與一路順風一對正路,可考慮加上旋里多彩,有能力但常短暫有狀態,上次稍起得第三,今次或更好,將上風馬飛馬輝煌讓路兼用雷神,有搏甩肶之意,跑出水 ...
我自己用错左胆🙃
旋里多彩P都冇🙈

附件

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-5-15 00:03 發表 查看引用來源

摩加利訪問,山高沒有做好功課是這一場,當時爆棚在蘇芬諾夫手,賭王當時五張幾?

金鎗贏面八成而不跑,浪費;幾許馬王一季搏幾多場?記憶中未曾有馬王搏完遮打盃有後遺症。

也講馬。第六場如何看?初步有1-3-8-9,未定放棄哪匹。 ...
可否评下同有友和小太陽如何?

前往最後回覆