上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  701.8k

引用:
原帖由 Bakadono 於 2006-1-5 06:12 PM 發表
咁楼上骨同桑拿有咩分別?
Cleanclear兄請指教!
Thank you!
上樓骨其實係個體戶, 係骨女出黎自付盈虧, 由於設備限制(冇蒸汽, 地方細), 所以收費較平, 但個人認為如果平得個幾十蚊而冇左骨場應有既享受, 我寧願選回骨場了!

引用:
原帖由 不舉子 於 2006-1-6 01:44 AM 發表
我想問有冇人可以推介下興華大廈裡面既場??邊間d女好??
以前5樓最好, 不過死左. 所以而家就6樓最好了, 其他都係扒房, 小心!

引用:
原帖由 chiuhin 於 2006-1-6 02:09 AM 發表
想試下$1000以上的邪骨, 請問有冇咩好推介呢..?

^^
唔駛諗, 尖東棕南海

引用:
原帖由 alexvaiman 於 2006-1-8 01:20 AM 發表

想問:沙田娛樂城個間津津是唔係齋場呀!
絕對係! 即使唔係你都唔會搞, 因為全部都係35歲以上既肥師奶
不過手骨就好好喇!

引用:
原帖由 gochina 於 2006-1-7 09:30 PM 發表
前排試過淘金沙, 不錯, 估唔到係香港試到國內質素。
比個no.黎啦....:smile_04:

引用:
原帖由 donald_ki 於 2006-1-9 07:11 PM 發表
淘金沙係幾好, 不過貴呢.   一個價錢9百幾全套, 如果要正骨+邪骨, 就8百幾. 上兩個禮拜去過, 經理介紹個一件比我, 入到去見到個妹妹仔, 立下眼有啲似twins 嘅阿sa, 不過個樣就殘咗啲.  佢 ...
thanks for information!

引用:
原帖由 hei2005 於 2006-1-12 11:27 AM 發表
請問九龍城的如何?
個度正骨居多, 而且無乜特別, 可以不理!

引用:
原帖由 Keith_Yu 於 2006-1-12 02:29 PM 發表
brother 們,唔知大家知唔知觀塘開左個新的桑拿,唔知有無人試過呢,同埋有乜野玩架?
叫乜名, 請報上名來, 等我盡快試!

係想問乜野??????????????????

引用:
原帖由 綠柔柔的天空 於 2006-1-14 03:57 AM 發表

好似係齋場喎
對! 冇得搞野!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆