上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  701.9k

引用:
原帖由 kwanaaaa 於 2006-2-6 11:26 PM 發表
旺角有冇好介紹,ML$600左右!
多謝!
連唔連按摩先?

引用:
原帖由 alexvaiman 於 2006-2-7 12:26 PM 發表

88 ok a.
試左喇....一般啫

引用:
原帖由 jjableandee 於 2006-2-10 04:02 PM 發表
同感! 旺角比較好.
清楚d講, 旺角係比較多, 至於好......都係睇運!

近排都係去澳門d場多................

引用:
原帖由 jimmykwok215 於 2006-2-15 03:07 AM 發表
多謝分享!荃記真係冇全套?有冇師兄有好介紹!
我可以答你真係冇全套的! 除左161

引用:
原帖由 drummantiff 於 2006-2-15 06:12 AM 發表
8仙樓樓上11樓啦~~~~~~靚no.有99,<---後生~dum就麻麻~21<---超dum得~重好就得你tim,16<----大波妹妹~~~全套~590~之前要成660架~.起機就390~得2個plan.
去左喇..........好細好殘喎!!!!!!!!!!!:')

引用:
原帖由 drummantiff 於 2006-2-18 04:31 AM 發表
==.你搵幾號先~~~~~~其實個幾層D都係咁細架喇,,真係入去係玩女,唔係玩地方.你REALLY試下個99啦~~~~近期我又有個靚NO.33<---
好, 我試下, 多謝資料!

引用:
原帖由 alexvaiman 於 2006-2-20 11:30 AM 發表

想問太子新佳麗得唔得架!佢話$390全包,唔知係唔係吹水呢?另外而個咩場黎加,同點玩架? 請各巴打、大佬指教,唔該哂!
你話個間好似唔係骨場喎..........

引用:
原帖由 pk23622208 於 2006-2-20 11:48 PM 發表
想問一下大家歡喜去機場多或全餐場多一D呢??
睇需要, 如果想享受一個好d既骨, 機場會好少少, 搞野場通常只著眼造愛罷..........

引用:
原帖由 pk23622208 於 2006-2-21 02:27 PM 發表
咁大家又會唔會上usb??? 本人覺得usb個價同桑拿又差唔多...但上usb個感覺同享受又唔及桑拿咁好... 所以都係上桑拿多d
usb???請指教

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆