上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  701.6k

金湖仲大鑊, 我18號去過, 換左2件都係老姑, 仆街佢連飛機都唔想比佢打呀...唉....

引用:
原帖由 Bakadono 於 2005-11-28 04:17 PM 發表
TST有無好介紹呀???
我去過蓮花同棕南海, 2間d女都可以, 始終一分錢一分貨!

引用:
原帖由 tak9595 於 2005-11-29 06:29 PM 發表
KOWLOON CITY 桑拿  ??? WHO TRY ???
正骨場一間, 冇乜特別

有人問朗豪, 呢間係我心目中既衰場3甲, 收費貴, 服務差, 真係衰場極品
收費, 498飛機(不過d女唔想你做), 大餐11點前收798, 不過好奇怪, 我砌過3件, 雖然樣都唔錯, 但係3件都竟然係死魚, 砌成半粒鐘都聽唔到有聲, 仲聽到隔離房吹水, 你話係咪人生一大慘事!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 pcm002 於 2005-11-30 11:44 AM 發表
真多謝你意見,差點中招...咁旺角邊問好??
旺角已經今非昔比, 邊間好已經唔敢講, 真係要試....尖沙咀蓮花啦

引用:
原帖由 pcm002 於 2005-12-1 03:48 PM 發表
幾$到呢?有什広服務ga?有冇好no:介紹..thank!
全套$1500度啦, 包埋搞野, 88號可以一試!

引用:
原帖由 pcm002 於 2005-12-2 01:38 PM 發表
wow..!太貴了,諗住6-700添...
一分錢一分貨呀..........

引用:
原帖由 work4less 於 2005-12-2 04:15 PM 發表
can u send me some information

thks so much
what information you want to receive?

引用:
原帖由 GoalLo 於 2005-12-6 12:36 AM 發表
price for east lake BM ~ $488, ML ~ $588
this sauna is no good now

引用:
原帖由 mr_yung 於 2005-12-6 03:42 PM 發表
cleanclear,  咁你有冇試過銅鑼灣-尼羅河? 聽聞起机都800, 老細級場
試過, 唔及棕南海, 呢度起機都要$1080

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆