上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  701.8k

引用:
原帖由 redpeople 於 2005-12-9 01:33 PM 發表

"非基"可以繼續啟航喇
唔止.......全部仙洞都重開任君嘗喇....

引用:
原帖由 WarGod 於 2005-12-9 05:33 PM 發表
廟佳重開,改名新廟佳,有冇人兄去過?
我當然去過啦, 不過今非昔比了......起機都就住就住, 唉...

引用:
原帖由 綠柔柔的天空 於 2005-12-11 10:47 PM 發表

其中有兩個我都做過呀
95同128呀
得唔得先:smile_04:

引用:
原帖由 bennyszehihihi 於 2005-12-15 11:41 PM 發表
旺角最好架啦...港島超貴
邊度先:smile_04:

引用:
原帖由 161167 於 2005-12-18 12:37 AM 發表
I went to there 2 times before....about 2 years ago la....most middle aged or even older.

originally it offered plan a only, and then had plan c. After it changed, the police went to there frequ ...
agree!

引用:
原帖由 jimmylai168 於 2005-12-18 11:48 PM 發表
北角有咩好埸介紹啊...............thank you
以前有嘉麗華, 而家已經呢區已今非昔比喇, 油尖旺喇.

尋日去左滿天星, 點知結果一樣......正骨兼乃野......

引用:
原帖由 we2gether 於 2005-12-20 11:31 AM 發表
大大, 我想問"興華大廈6樓個間"係唔係分兩part果間呀?
我係砵蘭街搵唔到興華大廈, 地圖又冇...
係呀! 叫至尊桑拿!

引用:
原帖由 we2gether 於 2005-12-20 01:31 PM 發表

咁即係近太子果邊定係油麻地果邊呢?
大大最近有冇再去, 仲得唔得?
有冇指示比小弟?
油麻地最近, 最近有去, 都係好壞參半. 祝你好運!

引用:
原帖由 alexvaiman 於 2005-12-20 02:46 PM 發表
老尖蓮花點玩呢!有無全套呀?幾錢........?
有全套, 不過要千幾!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆