上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
317  1.4m

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-2-15 10:03 發表 查看引用來源

情人節會情人👍
祝你倆年年情人節都咁快樂!🎉🎉🎉
承你貴言Sam兄😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-15 14:15 發表 查看引用來源

師兄,我要講清楚,佢係講扯起,你未扯都14.5,仲要夠粗同硬,咁最開心果個一定係Soso。
師兄,我一直都好清楚係講緊扯起,點解你會話我講緊未扯架呢?你真係好獨特,so smart 🤪

Lazy summertime @rosewood ❤️

附件

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-7-30 22:31 發表 查看引用來源

師兄就幸福同令人羨慕。
平時小弟星期六日都無時間入黎,今日心血來潮,估唔到真係有正野~👍👍
我都好耐無上來,又另一番景象

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-7-31 16:35 發表 查看引用來源

嘩嘩嘩!不得了啊!
美麗的酮體,多謝無私的分享。👍
sam兄見笑!呢排操成點?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-7-31 19:43 發表 查看引用來源
好彩重睇到!身段好正。
thanks 數字兄😁

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-1 09:27 發表 查看引用來源

其實個個男人都中意女仔黐住嘅,有人嗲下係好爽嘅事。不過嗲同問啲沉船問題係兩回事,嗲,可以係見面嘅時候或者通訊嘅時候做,請女伴越多越好,令男伴週身痕,好想嚟見你;但係問一個假設性嘅將來問題就唔同,會引發好多對現實嘅問 ...
小弟經驗少,思想比較簡單。如果係愛嘅,會毫無保留用言語同埋行動表達。但最緊要言行一致。好似龍兄所講,愛唔係得把口。攞個心出來對待都好緊要。但一啲唔expect有愛嘅關係就另計吧

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-1 15:29 發表 查看引用來源

係呀,絕對贊成師兄所講,有用心去愛,就要用行動去支持,始終男女思考方式有别,開聲係女性嘅方式,反而男人大多會在心中;而且每個人嘅方式都唔同,真係要睇清楚雙方係咩態度對待感情先好攞個心出嚟😬 ...
呢樣真!「真心錯付」就係呢啲😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-8-1 16:57 發表 查看引用來源

師兄講呢度定係你自己先??
近年大家都忙,呢度就變成閑時吹水分享區。
講緊呢個forum, 好似又多返啲人同話題。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-1 18:35 發表 查看引用來源

阿星成日都挫符憎心,令到女伴們又嬲死阿星咗😬
咁你知錯未?😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆