與太太的4人同遊 更新P.6, P.8(巳補相)

收藏  |  訂閱
25  168.1k

引用:
原帖由 135k246 於 2019-7-18 08:21 PM 發表 查看引用來源

真係堅正,之後仲有冇繼續玩?而家有冇keep 住?
之後旅程仲有玩左幾次,返到香港呢兩個月就未有見面。
我覺得比啲時間大家比較好。

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2019-7-18 09:03 PM 發表 查看引用來源
去旅行之前,我唸你地都應該溝通過會有呢個情景出現,二個男既一定讚成,女就一定冇反對
其實去之前大家真係無傾過,只不過之前同老婆攪嘅時後大家都會幻想3P,仲要佢有時都會㨂安仔做幻想對象,我都有問過佢如果真係叫安仔一齊攪你想唔想,佢都答可以,所以果一刻我先可以肯定老婆會比安仔一齊玩。

引用:
原帖由 M.Kira 於 2019-7-19 08:48 AM 發表 查看引用來源
ching有無問你老婆點解趁你吾係度就同安仔玩一鑊呀?
有問過,佢話瞓瞓吓安仔走入嚟就攪佢,佢當時仲好醉所以明知係安仔都照比佢攪,當然我覺得老婆經過第二晚後都想試吓安仔。

引用:
原帖由 蕭欣桐 於 2019-7-19 02:37 PM 發表 查看引用來源

相差12年真係好L濕碎,呢個就係最好溝通方式。
真係無試過攪啲相差12年,真係好正,而且我所知安仔係佢第一個有做過嘅男友,所以下面真係好緊好好插。

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-7-19 03:35 PM 發表 查看引用來源
無帶套?
自己插老婆:無(好少帶)
安仔第一次插老婆:初初有最後除左
我第一次插安仔女友:無
第二次:安仔初初有,好快就除左,我就無。

引用:
原帖由 米高仔仔 於 2019-7-20 09:13 AM 發表 查看引用來源
點先可以令你太太玩多P?
最初同佢睇啲3p,4p片,到佢開始有興趣睇時就係攪嘢時叫佢幻想同個識嘅男人3p.去到日本旅行仲會去激安買支假狗一齊插佢,到佢開始鐘意左咁玩你就知道可以等機會。

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-7-20 10:12 AM 發表 查看引用來源

你做她第2個男人她會成世記得! 30前的女人開始成熟 好多野有機會想試 你食正她E個機會
的確食到安仔女友係我意料之外,佢都真係好正,之前我都有當過老婆係佢咁屌,今次比我屌到真係勁爽勁開心。

引用:
原帖由 半空枯燥的小週 於 2019-7-20 11:40 AM 發表 查看引用來源

兩張相好正,對鏡後入一流😍😍
我最鐘意就係呢招,真係好high.

引用:
原帖由 蕭欣桐 於 2019-7-20 05:46 PM 發表 查看引用來源

年青就是好(安仔女友)  不過你老婆都唔錯:smile_47:
真心兩個都好正,不過安仔女友就多左份新鮮感。

引用:
原帖由 ck689 於 2019-7-20 06:31 PM 發表 查看引用來源

有無你吊緊安仔女友相
無啦,其實老婆啲相係係條片cap出嚟,屌安仔女友果時跟本無時間拍片。

前往最後回覆