上一頁下一頁
發新話題

28/3 星期5晚 去沙灣玩仁 K呀!!有興趣 o既 Brothers,PM 我一齊玩呀!!

收藏  |  訂閱
204  13.9k

引用:
原帖由 34304 於 2008-2-20 10:52 AM 發表

c hing 玩得開心d
但記住唔好玩得咁過份喎,由其同囡囡玩時,記得問左囡囡比唔比先好
唔係阿囡覺得你過份又吹雞打柒你就唔好啦 :smile_30:  
佢都唔同D女飲酒,
一定俾囡囡吹雞姦左佢喇:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 BTAND 於 2008-2-21 11:32 AM 發表

這道理也正確
明天電聯:smile_15:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-2-21 01:58 PM 發表

你條粉腸,叫做笑我咁話喎

由憶當日歡聚時

八方豪俠眾美前

狂歌帶醉逍遙客

北蒲男爵愛弄蕭

因住我上網唱衰你呀
我幾時係你面前弄蕭呀:smile_22: :smile_22:  

引用:
原帖由 abcfoc 於 2008-2-21 12:56 PM 發表
恕我直言...250人仔一位..師兄你都幾好賺...

如果各位師兄想係沙灣玩得平d..pm我..如果你信得過..

我o係某論壇經常帶沙灣團的..

無意挑釁攻擊..如有得罪...謹此致歉
多謝指教:smile_15:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-2-21 06:57 PM 發表

得我同你,你去唔去先

藍毛,包底喎
唔止呀!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-2-21 07:04 PM 發表
我終於放監啦!!
無人去沙灣仲好,
多D女攔!!
藍毛,我報名呀!!
聽日電聯啦!!
:smile_38: :smile_38: :smile_38:
收到!!
好耐無同你飲喇:smile_38: :smile_38:

Morning All:smile_38:

引用:
原帖由 suko3368 於 2008-2-21 08:10 PM 發表

係呀~~~~~~~~~~~要三月中先復牌
出快証喇:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-2-21 10:12 PM 發表

幣.........多左個爭食添

藍毛,我要打佢尖
咁都要爭:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-2-21 10:15 PM 發表
自從生日後我已經一個多月無搞party:smile_30:
你近來痕嗎?:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆