[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
12  243.0k

樓主好勁
睇到我扯哂旗喇。以前讀書真係好想比女miss 搞,好期待之後既故事!

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-1-31 09:05 AM 發表 查看引用來源

謝謝師兄欣賞!
你連SEN 都拎到出黎寫,睇黎真係行家喎🤗

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-2-2 12:26 AM 發表 查看引用來源

哈哈,師兄你有咩好提意,點樣繼續個故仔呢?
講下你點樣同學生係學校瘋狂做愛啦

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-2-11 05:03 PM 發表 查看引用來源

哇!我有D接受唔到啊~
幻想下就會覺得正!

支持支持~~~

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-3-10 05:33 AM 發表 查看引用來源

哎呀,師兄、我已經好努力咁重寫過悔改書啦
入黎我房寫悔過書啦

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-3-21 11:52 AM 發表 查看引用來源
第七話

「老公, 你送我返學校啦, 我禽日無攞一疊功課返屋企, 星期一要派番比學生啊。」

在前往學校的路上,我不知道正在駕駛的老公正幻想著我在倪醫生的懷抱裡激凸誘惑地嬌吟放浪,任由他玩弄的赤裸情景,令他愈想愈興奮。原本放在排檔上的右手,移放到我的大腿上,輕輕捏按。我今天穿的是一件寬鬆裙子,老公的手讓我立即明白了他的意思,於是我便任由他拉高裙擺,露出渾圓的膝蓋,還有自己的大腿 ...
正呀 Miss
女主角內心既爭扎好有feel,完全感受到miss 骨子裡果種淫蕩,我諗好快miss 會派帽😛

又多一條戰線~師姐遲下應該都會忙於服侍唔同既男人😏

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-7 10:02 AM 發表 查看引用來源
第九話
孩子的出生給我的生活帶來了樂趣。帶孩子,洗衣,做飯,完全交給陪月姨姨、菲傭和媽一手包辦, 我只按時吃飯、餵奶,日子卻過得挺無聊。
這陣子,我幾乎每天都會睡到中午才會起床,睜眼看了看窗外的豔陽,不好意思繼續賴床,才施施然起來吃午飯,此時已經是下午一點多了。
吃完午飯後,我便開始收拾起自己的衣櫃來,同時開始準備過下個月準備復工的衣服,籌畫著穿什麼好呢?
把身上的衣服都脫掉,我全身赤裸的 ...
慾求不滿既女主角🤤🤤

雖然樓主唔想寫到女主角咁淫蕩,但事實上呢女主角就係😏😏

前往最後回覆