誘姦?

收藏  |  訂閱
4  28.9k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-27 16:51 發表 查看引用來源
呢單野我唔記得有冇分享過(好似有),但最近無聊諗起就上黎分享下。
呢件事發生係幾年前,我仲係某地方留學讀書既時候
介紹下男主角W,第一次見個陣係我收工見到佢係車庫同fd BBQ,我去斟水飲,順便R下水吹,因為我岩岩搬入去無耐 ...
如果我係當時w 一後入果陣應該都唔會甘多野講 捉著你條腰猛插插到中出為止

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-7-2 23:49 發表 查看引用來源

唔洗好耐都會流汗架wo
講緊幾分鐘內既事
呢樣真 試過有次喺酒店 冷氣好足
有轉唔停keep著後入ex大約8至10分鐘
一喺佢體內衝刺埋果幾督精 即刻成個人中暑甘訓低
夠冷氣有時真係唔係大哂

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-7-3 07:27 發表 查看引用來源
睇黎大部分師兄都有爆汗經驗,我真心覺得幾耐唔係重點,只要唔係以秒計就合格
我ex都有同過我講時間唔係重點
佢之前條仔成日拖慢來做 做廿分鐘衝得果一陣就射好無癮 仲插到乾
所以佢有時會remind我唔好停 唔好忍著唔射 同埋抽插個幅度攞多d 反而keep到個硬度佢會更爽

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-7-3 18:45 發表 查看引用來源

我真係遇過以秒既情況既,真心係會有d失望,但我都會安慰對方,同佢講唔緊要,可能佢做野太攰/太耐無做姐。咁我相信男人都唔想咁快射,怪佢都無用,倒不如安慰佢,睇下佢回唔回到氣好過
如果純要高潮,我玩玩具仲簡單直接,真係唔需要 ...
你既style真係幾似我ex 又係好鐘意叫我唔好忍 盡情中出佢
不過講到回氣果part 通常佢都會用唔同方法搞到我好快扯硬哂 佢本身入面仲有我d精做潤滑 我就諗都唔諗 捉著佢腰同hip瘋狂後入

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-7-13 12:45 發表 查看引用來源

太快同快耐都唔係咁好
太耐,女方真係會乾,同埋覺得係咪自己唔夠吸引力
有次同ex做 果次唔知嘜事做左兩分鐘已經舒服到好想射
果次又時間充足 所以唔擔心唔夠時間回氣 一於射盡佢
過左廿分鐘都唔使 又突然間好想屌爆佢 含左幾啖已經夠硬就後入爆佢
平時甘樣爆 十分鐘內一定又出1Q
但係前後斷續加埋插左成粒鐘 就算無忍都射唔出 佢都開始問我係咪佢下面鬆搞到我唔夠爽
之後插到佢都飽哂 水都乾 我都未出到第2q
好在臨交房前15分鐘 終於有射意捉著佢屎忽享受爆插中出既快感

前往最後回覆