巨乳夾腸

收藏  |  訂閱
6  6.4k

果時同Ex...通常都等佢就來m果陣對波脹D果陣就有得夾

引用:
原帖由 04329234 於 2019-6-26 09:10 PM 發表 查看引用來源

要等黎M,咁平時唔係好大,C到啦
大唔大都其次,最緊要揸落夠彈性
同埋來m果陣通常諗都唔諗打真軍打到尾

引用:
原帖由 bunnychuuu 於 2019-6-29 01:10 AM 發表 查看引用來源

其實女嘅冇乜感覺,純粹滿足男方🤫
所以果時都係入正題多,爆到腎虧都照插

引用:
原帖由 bunnychuuu 於 2019-6-29 11:11 AM 發表 查看引用來源

但男嘅其實係咩感覺?
俾一團肉圍住?
純粹視覺享受?
同插下面感覺應該好唔同了吧
其實用波夾腸始終都係玩視覺多,我果時反而用手揸佢波仲多...
其實玩得多打真軍就知道同口交好似,唔同既係插入妹妹既話會feel到入面包著成支野包得比較平均,
唔同玩口,要睇條女既功力,同埋始終無下面甘長通道,所以多數feel到龜頭比較頂D,
仲有條利通常都係刺激馬眼位同棒底位多....

引用:
原帖由 04329234 於 2019-6-30 05:40 AM 發表 查看引用來源

我自己就好鐘意呢個視覺效果,尤其係個女仔波夠大,可以夾到自己條野唔見左
我就最鐘意打真軍後入佢果個視覺
一來睇著佢妹妹被插到側邊反出反入,
二來有時仲見到佢屎眼都會有少少開合,
如果喺維記做對著鏡做仲正,
可以見到佢對波俾我爆到係甘fing
而且佢個西一樣做到<夾到自己條野唔見左>:smile_30:

引用:
原帖由 04329234 於 2019-7-1 06:23 PM 發表 查看引用來源

我覺得可以話無可能.....
首先香港已經超難搵大波妹,而家仲要兩個,仲要3P俾你食....
首先要搵到,跟著前提係夠唔夠銀兩解決:smile_30:

引用:
原帖由 04329234 於 2019-7-1 10:01 PM 發表 查看引用來源

我覺得自己有啲變態,我要34F以上,我先覺得夠玩.....
仲要唔可以肥,少肥我都仲OK
160cm, 135磅有34F我都好OK架
唔變態,只係難搵姐:smile_30::smile_30:

前往最後回覆