分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
19  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-10 04:29 PM 發表 查看引用來源
尋晚做完一件咁有意義嘅事,瞓咗覺好之後今日同老婆留喺屋企休息下,過下二人世界。同老婆喺廳睇睇下電視,諗起尋日老婆對波透視之餘,成晚游行全程對波都喺我哋同行啲friend同市民嘅身體上面揩嚟揩去,撞嚟撞去咁,我又忍唔住手多多。。。

急不及待同老婆喺sofa上面大戰完,完事後我同老婆都虛脫咁滯,兩公婆都攤0西喺sofa到休息。望見老婆尺裸裸地,好優美咁瞓喺到回緊氣嘅時候,邪惡嘅我又忽然間心血來潮 ...
感謝C兄!求原圖

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
咁耐冇上嚟 各位brother們有冇掛住我同我老婆先。近排細佬因為轉換緊新工作環境嘅關係所以比較忙,但係咁耐冇新帖,都知對大家唔住架啦,但係唔怕,今鑊細佬我有新突破。

熟識我同老婆性格嘅師兄弟都應該知道,我老婆雖然好肯露同好配合我同我玩。但係其實佢對某一個部位特別耿耿於懷,而呢個部位就係老婆個西。唔知大家覺唔覺,睇咗我帖咁耐,除咗佢嗰一千零一次飲大咗之後喺間coffee shop入邊擘腳露西 ...
C兄終於影埋最後防缐.....感謝C兄!呀嫂好pink 呀!

C兄呀嫂隻西太美了跪求原圖

C兄五體投地脆求原圖

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-5 05:20 PM 發表 查看引用來源
早幾日老婆啊嫲喺屋企跌親傷到隻腳入咗醫院,雖然照過x-ray冇傷到骨,check過亦都冇咩大礙。但係因為佢啊嫲始終都一把年紀。加上早排中過風,宜家又傷到隻腳,老婆怕佢行動唔方便再跌多次就大L鑊所以提議請幾日然後過啊嫲到住幾日當有個照應可以睇住佢。

其實同啊嫲同住嘅仲有老婆個三叔。大家一定會好好奇問既然有個三叔喺到點解老婆仲要過去照顧啊嫲呢?問題就係呢個三叔真係廢人一個,40幾歲人冇老婆冇家庭 ...
你老婆真係好正呀C兄

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-8 04:43 PM 發表 查看引用來源
老婆live update:

新鮮滾熱辣1個鐘頭之前同我嘅對話

我: 老婆?

老婆: sorry 啱啱喺廚房同嫲嫲傾緊計

我: 嫲嫲做乜入廚房唔休息下?

老婆: 叫咗佢佢係到話要整茶果俾我食 

我: 咁你喺房?

老婆: 喺飯抬咋等食

我: 你三叔呢?

老婆: 我對面睇緊電話同我一樣等緊食野

我: 佢呢排有咩動靜?

老婆: 咪咁囉前世 ...
C兄求原圖可以嗎!萬分感謝

正牙c兄!苦等兩星期終於可以同呀執鑊勁喇

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-3 02:31 PM 發表 查看引用來源
呢排又忙返 襯啱啱老婆naughty發咗張相嚟引我加上宜家有少少空檔,出吓張相先。近排好多兄弟都話我老婆對腳好靚叫我出多啲腳相。咁呢張就奉獻俾各位鐘意腳嘅朋友。

老婆頭先同個同事出咗去見客。

老婆: 一陣見嗰個客超鹹濕

我: 佢鹹濕過你?

老婆: 對眼鹹濕過我

我: 咁好多男人對眼都鹹濕過你架啦

冇覆我一段時間

老婆: 到咗啦

我: 你今日著咩呀
...
正呀C兄跪求原圖!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-11 03:22 PM 發表 查看引用來源
出咗關於老婆坐住同事車走光露lin之後收到好多師兄話佢哋對我老婆嗰日個bra好有興趣,想知咩牌子同想睇真啲老婆個bra。

可惜老婆之後落嚟嗰幾日都戴唔同嘅bra,係到尋晚我終於忍無可忍話老婆嗰日喺㗎車到露lin個情境真係好正,我日日都諗住個情境,𠱁佢戴返嗰日個bra嚟俾我屌。
老婆臨開波之前真係戴返當日同一個bra俾我睇,我見到真係即刻扯旗。

兄弟呢個維密嘅白色bra,薄pad得嚟帶 ...
正呀!跪求原圖

C兄鑊鑊新鮮鑊鑊金!跪求原圖

前往最後回覆