今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
11  28.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 16:29 發表 查看引用來源

嘴入面口水多少少,含住豆豆
喺你口入面呢,你想像一下口水泡住粒豆豆,然後輕啜,要時快時慢,但一直俾陰力
明冇?😁
我都試吓而家學咗,今晚即刻試吓

引用:
原帖由 loverandlover 於 2023-12-5 16:42 發表 查看引用來源
每次扑野前比條仔瀨閪瀨都hi先屌
其實做一個色情按摩,比起舐閪更加有效

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-6 11:08 發表 查看引用來源

吓? 我以為含吹瀨啜本身就係色情按摩o既其中一個部份!
教授想請教你有關抓鳳筋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 14:39 發表 查看引用來源

咁究竟係水多夠滑舒服d, 定係水少磨擦度高舒服d ?

同老公無套拮拮, 佢好似愈o黎愈持久o既
喺男嘅角度嚟講水滑,應該會持久啲

水少,調返轉頭肯定唔會咁持久
你問我如果自私啲嘅一定係後者

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 19:21 發表 查看引用來源

如果呢,想體驗一次乾拮…
有冇辦法做得到?🥹
其實我老婆乾都係嗰一陣,之後都會變濕

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 08:50 發表 查看引用來源

咁其實又未至於卦 本宮好少濕到滴出o黎, 之前講過o架不外乎係一種見到某d 人某d 時候, 心入面一種好似蟻咬感覺o既比喻啫
雖然滴唔出o黎但入面係好滋潤o架, 要啜可以啜到出o黎俾皇上消暑解渴用

其實就算 ...
我老婆基本上幫我含,佢就會濕

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 09:32 發表 查看引用來源
正吖!可以含到硬就自己坐上去!😬
我老婆而家係屬於內斂淫底嗰一種

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 10:58 發表 查看引用來源

即係本宮個好老婆一樣果種女人!
多謝你讚美我老婆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-11 06:14 發表 查看引用來源

唉.... 仲邊度細呀 隔一兩日就俾人用力捅!
計吓條數, 本宮同皇上一個人都已經玩o左足足十年
一年52個禮拜, 一個禮拜平均兩到三次, 嘴同妹妹平均俾佢入過不下500次
口交還好, 7-10 分鐘基本會射, 妹妹佢可以插 ...
鬆未必會鬆好多,好似我老婆咁樣,我由佢1x歲屌到佢而家3x,當然唔會有最初嘅時候咁緊,但而家基本上就算佢濕晒,就算入咗個頭,跟住要再頂到最入都唔係咁容易。

引用:
原帖由 sagax 於 2023-12-11 11:03 發表 查看引用來源
想要緊可以練習盆底肌或提肛,另外女性本身身體係敏感如乳頭或者豆豆接近妹妹入口,你一啜乳頭或插盡打圈磨好易感覺妹妹收緊🤤
而家要入老婆都唔係咁容易

前往最後回覆