上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
54  204.1k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 14:59 發表 查看引用來源
咁嘥?抽下水有冇?😂
2號女同學,冇對佢作出任何行動,而家諗返起真係好後悔,因為真係錯失左個好明顯嘅機會。

有一個星期六,成班同學約好咗上晝補完課之後,一齊入去燒嘢食,依個女同學個男朋友都係我哋嘅同班同學,嗰一日佢哋嘈交嘈得好緊要,結果放學之後,佢話要上我屋企換過衫,之後先至一齊出發去嗰度,上到我屋企(當日冇人),佢去洗手間換衫,但冇閂埋到廁所門,結果我又係乜嘢都冇做到😂😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-9 16:19 發表 查看引用來源

2號女同學,冇對佢作出任何行動,而家諗返起真係好後悔,因為真係錯失左個好明顯嘅機會。

有一個星期六,成班同學約好咗上晝補完課之後,一齊入去燒嘢食,依個女同學個男朋友都係我哋嘅同班同學,嗰一日佢哋嘈交嘈得好緊要,結果放 ...
3號女同學同1號女同學有少少相似(我意思係事發嗰一日)。

記得嗰日係中秋節,我同幾個同學一齊出去(當然有3號女同學),詳細過程唔講,直接講重點,記得去到海旁,其中有一段時間得返我同佢喺埋一齊,佢嗰日着咗件鬆身白色T恤,裏便着咗件背心(螢光綁繩(淨係綁條頸)),記得佢喺我前面坐咗喺地下,唔知點帶綁頸嗰條繩會鬆晒,佢一向前面烏低身,我又係睇晒,直至到臨走嘅時候佢先發現依件事,仲自言自語話點解會鬆左,之後慢慢磅返條繩。

結果我又係冇進一步行動😂😂😂😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 16:27 發表 查看引用來源
咁嘥?😂如果係而家你會點?
冇得諗啦,佢又結咗婚,自己又結咗婚😂😂😂😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 16:15 發表 查看引用來源
都ok吖!主動約你,應該有啲意思嘅!
到畢業之前佢都冇拍拖,淨係知道佢畢業之後搵咗個飛仔拍拖,之後結婚生埋仔

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 16:22 發表 查看引用來源
呢個就算啦,話晒佢男朋友都識,第一個就嘥啲!
你唔明㗎啦,依個廟細燈籠大,真係好吸引,個樣有啲似林嘉欣

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-9 16:57 發表 查看引用來源
果種吊頸底衫鬆左成塊布跌晒落黎點會唔知。
所以到懂事嘅時候先至後悔緊

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 16:58 發表 查看引用來源
咁正,真係走鷄,抽下水都好吖!
就算冇第三者介入,最後佢同佢男朋友最後都成日鬧交,結果唔夠一年就散咗

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 17:01 發表 查看引用來源
咁而家有冇食下人妻?
冇,淨係玩自己老婆就已經夠

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-9 17:03 發表 查看引用來源
咁你之後唔上?
冇錯結果係有下集,😂😂😂😂但係都係把握唔到

結果個下集發生咗佢畢業之後我諗大概一年左右,有一日佢約咗佢兩個同事連埋我一齊上佢屋企食飯,食完之後,大家喺度吹水,吹到咁上下佢兩個同事話要走先,淨返我同佢喺度,先講返佢嗰日嘅衣着,佢嗰日係着一件小背心,+1條短褲(嗰陣時啱啱係秋天),之後我哋吹左陣水,佢突然攞起我件背心褸,着起佢拉埋拉鍊,問我佢似唔似真空咩都冇著。最後我就係咩都冇做到,之後吹多陣水就走咗😂😂🙏😂

引用:
原帖由 veryok 於 2021-12-9 22:14 發表 查看引用來源
浪費了一個機會
係兩個機會

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆