上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
298  274.9k

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-3-12 18:39 發表 查看引用來源
有閪一定要瀨^^......
寶兄對乃西好有經驗

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-12 16:21 發表 查看引用來源

咁倫兄明天會落場 定 做觀眾
佢突然話今晚上來,想比倫嫂驚喜

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-12 19:55 發表 查看引用來源

等埋我,倫嫂仲驚喜呀,哈哈 🤭🤭
等唔切,寶兄話15分鐘內到,斬埋料到

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-12 21:13 發表 查看引用來源

可能寶兄輸了錢, 要搵倫嫂消消氣😁😁😁
倫嫂話好醜,硬要推我入房,唯有在房偷睇佢地,寶兄話寶嫂沒有的正是倫嫂那含羞答答,寶兄話每次见倫嫂那含羞樣就已經硬過拳頭🤭

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-12 21:55 發表 查看引用來源
寶嫂有冇上埋黎?今晚咁熱鬧,玩互換人妻啦,爽爽佢🍌
冇呀!我都好想,話唔想都呃你

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-13 08:39 發表 查看引用來源
倫嫂話好醜,硬要推我入房,唯有在房偷睇佢地,寶兄話寶嫂沒有的正是倫嫂那含羞答答,寶兄話每次见倫嫂那含羞樣就已經硬過拳頭🤭
不過中途我就梗係衝出去接寶兄力,等寶兄回一回氣,亦要keep住倫嫂高潮,倫嫂好想狗仔式係唔想比寶兄望住佢個怕羞樣嚟屌,話好尷尬🤣但寶兄又点會放過倫嫂,狗仔一陣已經將倫嫂姿勢改為男上,仲近距離差不多貼寶望住倫嫂個怕羞樣嚟屌,唔怪之佢咁情有獨鍾倫嫂,佢話呢d又怕羞又淫嘅女人,令男人好有侵入感同成功感😅
我见咁上下時間接力插住倫嫂一陣,寶兄掹出後走上前塞比倫嫂同佢含,倫嫂一面通紅,双目半閉,那刻有d我见尤憐,但又激起男人獸性一面😵

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-13 08:50 發表 查看引用來源
不過中途我就梗係衝出去接寶兄力,等寶兄回一回氣,亦要keep住倫嫂高潮,倫嫂好想狗仔式係唔想比寶兄望住佢個怕羞樣嚟屌,話好尷尬🤣但寶兄又点會放過倫嫂,狗仔一陣已經將倫嫂姿勢改為男上,仲近距離差不多貼寶望住倫嫂個怕羞樣 ...
講住咁多先,我要落去買返3份早餐上樓

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-13 10:30 發表 查看引用來源

你屋企咪已經有3份早餐囉,有腸仔,有奶有鮑魚有豆漿,仲買咩呀?哈哈 🤭🤭🤭
果d還果d,做完瞓醒(唔知点解瞓唔到晏就醒)就不如落去買早餐,行開比寶兄執個早hi都好😅

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-13 11:13 發表 查看引用來源

插通頂呀。。。。

邊個陪倫嫂瞓?

定三人一床?
迫埋太窄啦,我瞓房寶瞓廳,今早我去買早餐前叫寶兄入房瞓🤭

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-13 11:26 發表 查看引用來源

出完繼續插, 不只成條 J 係精, 仲有鳩毛閪毛都有精 , 就連陰唇口都會痴滿白白的精。。。。我會叫佢做漿湖閪🤣🤣🤣🤣
真係如你描述,倫嫂就係比d漿糊痴到成隻閪都系,陰戶同毛都係d漿糊物體😵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆