上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
401  203.5k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-24 16:00 發表 查看引用來源
豹紋👍👍👍
重点係d西毛飛左出嚟🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-24 16:01 發表 查看引用來源
係咪娘娘?
只要睇不要問🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-24 16:06 發表 查看引用來源
明白!
寶兄上咗你度未?
已上,不過未方便分享🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-24 16:10 發表 查看引用來源
包唔實露毛😅😅🥰🥰
毛髮太豐盛了

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-24 16:11 發表 查看引用來源
咁先誘惑!😬
識著係要咁著🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-24 16:11 發表 查看引用來源
等.... 寂寞到夜深🥰🥰😅😅
唔寂寞吖😋那會寂寞呢🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-24 16:12 發表 查看引用來源
引死麻甩佬.....呀🥰🥰🤪🤪
女人有呢d本性先刺激🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-24 16:12 發表 查看引用來源
引死麻甩佬.....呀🥰🥰🤪🤪
女人就係天性要引麻甩佬🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-24 16:14 發表 查看引用來源
女人有呢d本性先刺激🤭
夫目前
倫嫂比我同寶兄隊左幾杯,寶兄當我面前除左倫嫂個罩,倫嫂叫唔好,眼神像向我求助,我話冇眼睇🤭
好一陣倫嫂已比寶兄搞到好狼狽,寶兄話怕醜不如帶個眼罩,倫嫂叫做半推半就下已裙拉褲甩,寶兄老實不客氣插入左,倫嫂初時還忍得住咬緊銀牙,不亨半聲~
寶兄屌左無耐已一手將倫嫂眼罩除了,倫嫂羞辱地看著寶兄係我面前,猛力咁做活塞動作,目的要倫嫂羞愧地係我眼前變成淫婦,我同倫嫂講
你睇下寶兄條嘢屌到你出晒水,見到d白色糊狀東西係倫嫂個閪邊同閪毛都有,呢d正係倫嫂分泌的淫液~
寶兄突然停了,吖倫到你嚟屌,我都比寶兄突然的決定嚇了一跳,心諗唔係呀,倫嫂個閪窿充滿寶兄d汁液,我真係接受唔到插入一個充滿另一男人分泌嘅閪窿(我地奉行環保)所以早已默契唔用套😅
我話唔得,寶兄你繼續屌,不如我抱住倫嫂,係佢後面頂住,双手抱住佢對M字腳望住寶兄你屌🥴
倫嫂,唔好啦,我比你二個玩死我了,屌死我喇~
你唔享受咩?你出咁多水,睇到你好西痕咁喎~
倫嫂此刻正比寶兄狠狠咁插,我就抱實倫嫂双腿,令佢盡量打開比寶兄狂插,寶兄又問倫嫂,我屌得你爽唔爽?你老公睇得好爽,你老公知你閪痕先向我求助,要我屌爽你😅
我間中都有係倫嫂耳邊講淫嘢,叫佢唔好忍住大聲d叫,叫佢望住寶兄屌佢,又話從未見佢咁淫,你往後唔乖我就叫寶兄上來屌你,罰你同寶兄含,罰你比寶兄屌好唔好?倫嫂係咁應好……好……好

附件

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-24 22:26 發表 查看引用來源
               夫目前
倫嫂比我同寶兄隊左幾杯,寶兄當我面前除左倫嫂個罩,倫嫂叫唔好,眼神像向我求助,我話冇眼睇🤭
好一陣倫嫂已比寶兄搞到好狼狽,寶兄話怕醜不如帶個眼罩,倫嫂叫做半推半就下已裙拉褲甩,寶兄老實不客氣插 ...
小弟文筆粗糙,只好簡略了過程中細節,見諒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆