十年之愛是全奉獻 更新part 2

收藏  |  訂閱
17  17.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 05:18 PM 發表 查看引用來源

我無怪他,一直以來我都話主人對我好好
咁就唔好喊啦。諗多d 同佢開心 野。

而家先知道有 part 2 . 
真係好好服侍,
要同主人愈做愈愛呀 。哈

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-14 08:48 AM 發表 查看引用來源
其實今次同主人做完之後,我有一種唔開心的感覺。女人的直覺是否很準?以前同主人做是從未有呢個想法。可能是太急,可能是太耐無做?我有問他感覺是否不同了,只是對他講唔出口話個感覺似sp。他說可能是太趕,但以前一樣有趕時間,但都不會這樣。當有一日主人在我的身體試完各種,厭倦了,是不是就完了?不敢再對他講這些,他一定會不高興。又不能跟其他人講這些。是我太煩嗎?他對我的回答冷淡到跟一個陌生人也不如。也許我這個 ...
明既 , 一定會有完的一日 , 只是有咩辦法會令自己唔好太傷心 , 
其實做一個真正交心, 冇發生過關係的朋友 , 唔係仲好咩 ? 

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-14 08:48 AM 發表 查看引用來源
其實今次同主人做完之後,我有一種唔開心的感覺。女人的直覺是否很準?以前同主人做是從未有呢個想法。可能是太急,可能是太耐無做?我有問他感覺是否不同了,只是對他講唔出口話個感覺似sp。他說可能是太趕,但以前一樣有趕時間,但都不會這樣。當有一日主人在我的身體試完各種,厭倦了,是不是就完了?不敢再對他講這些,他一定會不高興。又不能跟其他人講這些。是我太煩嗎?他對我的回答冷淡到跟一個陌生人也不如。也許我這個 ...
反正主人有冇比到你被愛的感覺 ? 

引用:
原帖由 bcm 於 2018-11-14 12:55 PM 發表 查看引用來源

其實,小公主自已應該明白,你始終有家室,都唔可以要求佢太多野,
但求同佢有feel,得閒溫馨相聚下就算,
我覺得佢可能有第二個女仔,但又唔知點同你交代,始終都10年,
點都有好多回憶,或者佢係想用冷淡黎令你開口,
如果你可以狠下心腸,不如試下直頭完全唔搵佢,
睇下會點,一來,如果佢係緊張你嘅,一定會搵你,
如果唔搵,你都心知咩事,二來,比自已諗清楚去路,
唔好困自已在死角。
以 ...
咁男人有得食 , 一定會搵左先 。 氹返 , 出唔出來又 另一件事 。 
正所謂霸住先

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-14 10:42 PM 發表 查看引用來源

其實好似以往甘就ok 
他以前都重來無講愛我
但感受到個個感覺架嘛
他最近承認了愛錫小奴的
我亦從來無要求他做乜野
有返個個感覺就ok了。
佢認愛錫你咪可以,唔好亂諗啦。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-15 12:11 AM 發表 查看引用來源
今晚簡單一句good night 我已經好開心了。🙈
咁咪好啦 。 心情靚晒

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-12-18 01:24 AM 發表 查看引用來源
十年來主人都無對我講一句愛我。以前我覺得主人係愛我的,只係不願講出口,日子耐了,我就開始猶豫,不過不論答案如何我都一樣甘愛主人,我無想過要任何回報。可以繼續同主人係埋一齊我已經滿足。

主人從來都唔會甜言蜜語去逗我開心,他就是一個這樣cool的人。昨日跟主人談了很久,原來主人會掛住我,主人亦終於承認對我係有些喜歡有些愛。我真係好開心我係主人心目中有少少位置。

其實我都唔知點解我甘愛主人。 ...
珍惜現在擁有。
今日唔知明日事。

前往最後回覆