有無試過當眾做愛

收藏  |  訂閱
10  42.7k

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-24 11:26 AM 發表 查看引用來源
有無試過當朋友前做愛,或被人撞破做愛的刺激感
當年系冬管, 一間房兩張單人床. 我同滾友, 帶兩條女番去, 各自系自己張床砌. 四個人你眼望我眼, 我地仲要鬥耐射精! 屌完一穫去沖涼, 交換囡囡再屌, 好平常!

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-24 12:56 PM 發表 查看引用來源

我中學時期宿營就試過咁玩過,同同學屌女鬥耐射精
你地四個人, 同一間房? 好想屌正宗學生妹(不是A貨)!

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-24 01:01 PM 發表 查看引用來源

係,同一間房,去左女宿舍房
我地四個人剝光豬, 兩條鳩&兩個閪窿, 睇得清清楚楚. 你地玩得有無咁放?

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-24 01:15 PM 發表 查看引用來源

我都試過宿營屌緊條女仲未出俾班同學撞破
學生妹剛發育完, 波仔彈手&閪窿窄, 一定好好屌.

引用:
原帖由 toys10 於 2019-6-25 04:32 PM 發表 查看引用來源

工作時期仲有無屌過真正學生妹?:smile_47:
系汕頭, 試過一個16才. 如果系HK, 佢應該系真正F.5學生妹. 咁算吾算呀?

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-26 11:59 AM 發表 查看引用來源

咁好呀,學生妹肯俾你攪咁好,我攪學生妹時都係廿零歲時攪過舊同學個妹
系落後地區, 銀紙系上帝. 16才囡囡, 都一樣要食飯, 更加要買iPhone呀. 反正隻豬仔都比左條仔啦!!

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-26 12:07 PM 發表 查看引用來源

我未試過啦,咁係咪好好屌呀
發育未完, 對波仔微微隆起, 仲未戴胸圍. 波頭半透明, 閪窿緊閉, 閪毛只有幾條. 好清楚睇到條"界", 粉紅色.

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-26 12:16 PM 發表 查看引用來源

係唔係處女呀,有無用套呀,屌左幾耐射
波仔細細閪窿窄, 我d精又濃又腥, 系閪口流落床單

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-6-28 05:17 AM 發表 查看引用來源

你計錯數 明明係4條J 4個屎忽隆

去邊搵兩個hi 出黎?
吃不到的葡萄? 好酸呀!!!

引用:
原帖由 bensonchow 於 2019-7-4 05:27 AM 發表 查看引用來源

好平常,你嘅經驗我都成日做,東莞,泰國都試過,最激係在卡拉ok做其他朋友在場,佢地話邊個即場做佢地包晒場消費,女錢喎
最淫賤系, 4個人, 兩條鳩扯晒旗, 兩個閪窿出晒水, 大家乜都睇晒. 最後除套射精, 顏射兩條女 (當然事先講好$), 仲要睇下邊個d精又多又濃!

前往最後回覆