上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
62  890.7k

多謝師兄, 無私報告

引用:
原帖由 slackerhui 於 2020-8-18 11:28 發表 查看引用來源

以前都係幫襯企企多, 好少洗樓, 而家如果上樓都係搵返相熟嘅, 唔想跌錢
搵相熟GC, 關大門鐵閘, 感覺安全d, 跌錢機會細d.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-18 20:19 發表 查看引用來源

枉X中心對面.....
昨晚去尖咀"髮脷", 由4/F掃落2/F, 都有好多檔開, 不過價錢畸高. 同以前比較, 少左一半麻甩佬了.

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-8-19 18:42 發表 查看引用來源
富士一樣咁咯
平D又多佐敦荃湾都算長有。。。。
搵食艱難, 我未按鐘, 想走, 條女即刻開門求屌.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-20 23:17 發表 查看引用來源
第一次試,感覺同泰國/越南果d按摩差不多,不過用曬全身黎磨你,用鮑魚以好多ML體位一直淫叫一直磨,鮑魚磨棍仲爽過真ML!
"髮脷"屌閪, 開七魚, 我吾屌佢. 最後手作算.

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-8-23 00:50 發表 查看引用來源

小心奶野其實 體液接觸都危險
700其實開大仲好
不過你有你選擇啦
師兄, 乃春袋吾可能戴套, 危險嗎?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-30 21:37 發表 查看引用來源
今日茶市路經土記x豐客棧梯口,見有兩件企輕中,一肥矮樣麻麻,一高佻長腿瘦有昅手真波,試左高呢件,兩魚淨屌,膠吹+五草,環吹+一魚,服務算ok唔催鐘慢慢玩,可奶蓮及奶白滑長腿,環吹吹左好耐吹功一流,房新淨地方企理可前後冲涼,好過去 ...
屌閪兩魚. 真系好平.

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-9-1 21:31 發表 查看引用來源

收1魚先叫平。
你叫你老細俾兩舊水你,你估佢會唔會用到你盡?相比起條女,邊個舒舒服服賺到呢兩舊水?
仲要1魚? 真系估吾到. 好抵屌!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-9-5 22:41 發表 查看引用來源
今晚路經咸記脆華見有件熟中撩伯伯話收一魚乜都得!但睇落個樣成個阿婆甘嚇九死我!
太上老君? 好驚呀!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-9-12 21:35 發表 查看引用來源

比貼士你,去d成日有貼新女/替工果d點睇去,長駐果d冇謂嘥氣去! 果啲長駐既hea做呃呃騙騙多!
昨日去YL相熟足仔, 黎左幾件新女. 3pm到要等房, 個市好似旺番晒.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆