上一頁下一頁
發新話題

指壓討論區

收藏  |  訂閱
69  138.7k

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-7-21 19:51 發表 查看引用來源
最怕有人報警,拉人兼封鋪釘牌
相熟足仔, 關大門鐵閘, 一間鋪最多4 人, 屬朋友聚會

引用:
原帖由 simonchow666 於 2020-7-22 15:53 發表 查看引用來源
師兄們,邊間有雙飛好介紹?
肯比錢, 同GC熟, 佢會安排姊妹

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-7-22 18:05 發表 查看引用來源
700都係45分鐘出一次,試過唔會第二次
以前"冬管"玩兩個鐘. 一入房即刻屌, 系姊姊閪窿射精, 跟住用個半鐘享受服務+回氣, 臨尾再射埋妹妹.

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-7-23 15:26 發表 查看引用來源
小弟未去過東管,常平,長安,以前冇返大陸玩
1995-2005, 若沒有經歷過當年的繁榮娼盛, 我人生會萬般遺憾.

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-7-24 11:04 發表 查看引用來源
往事只能回味,當年的泰國都好好玩
泰國都可以, 1995年去, 一個金魚缸, 有50條女. 不過, 常平一間KTV, 就有200條女. D女一組一組, 著住高爭鞋, 跟住媽咪, 來回穿梭幾十間房, 場面好震撼!

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-7-31 09:04 發表 查看引用來源

中文都唔知佢寫乜嘢,仲講寫英文。
講下笑, 無咁悶, 心情輕鬆d

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-7-31 14:08 發表 查看引用來源
今次我一估八月中都未必得,到時一開要排隊
排隊?? 早d去, 輪第一個.

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-8-3 12:39 發表 查看引用來源
哦仲有暗中營業,不过都唔會上,又唔知等幾耐
我手頭一定要有幾個相熟GC電話, 起碼想屌閪時, 都有得商量

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-8-3 14:46 發表 查看引用來源
旺角都有私竇開,有老友去左,話又老又醜
就算幾平都屌吾落了.

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-8-4 23:44 發表 查看引用來源

私竇唔會又老又醜啦,除非你廿尾就叫做老。油尖旺好多私竇,一分錢一分貨,物有所值嘅。你肯俾錢,20都大把。
自己 tg search 下啦,嚟嚟去去都係嗰幾隻字。 ...
同意! 高鐘妹廿零碎, 不過偏貴.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆