上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
273  446.8k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-6-23 09:14 發表 查看引用來源
香港種牙連補骨粉,起碼過兩皮,兩隻計,四皮埋吾埋單!
明白! 如果我上去, 第一時間搵條靚妹仔黎屌. 系腥港, 屌大媽真系好厭呀!

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-23 14:53 發表 查看引用來源
China KTV has many  靚妹仔
你吾好引我啦. 靚妹仔, 卜卜趣, 波仔彈彈閪窿窄!

引用:
原帖由 pkbor 於 2020-6-24 12:03 發表 查看引用來源
如果無爆發7 月7 有可能會通。到時會一步一步咁放寬
約$1200做一次檢查, 有效期7日.

引用:
原帖由 ken86133 於 2020-6-29 16:08 發表 查看引用來源
師兄    唔洗倒数
缘份到   關自然會正常开放😏
中/港關口, 每日都開放. 點解話".....正常開放"?

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-6-30 09:30 發表 查看引用來源

林鄭心諗你班人話封就封話通就通咪好冇面
實情係大陸果邊唔敢放, 有事就官紗不保, 拖下先啦
是否要問過班醫護先呢? 否則佢地又圍醫管局喎?????

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-6-30 23:40 發表 查看引用來源
如果香港在未來一兩個月再無本地確診,中秋節前恢復正常通關未必無可能.
旅行社打算7 月中開辦的內地團又泡影了.睇來又有多間小型旅行社要摺埋了.香港經濟只有一潭死水 ...
1/7 大圍新增一宗, 本地確診.

下星期公布詳情, 檢測費$950/次, 有效期7日. **要請假去驗, 又系一個成本.

Andy倒數幾個月, 仍然堅持倒數落去..

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-7-8 11:45 發表 查看引用來源
吊,唔再推哩個post你會死既咩? 2月推到7月個關口開左未呀? 咁大個人都唔撚化
Andy都吾想, 佢已經縮埋潛水了.

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-7-8 16:17 發表 查看引用來源
撐安迪燈?
齋講無L用架,開多個膠post撐起吧!
Andy, 有排吾敢浮上水面.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆