上一頁下一頁
發新話題

Post 吓相,留言鼓勵吓 會加相喎

收藏  |  訂閱
78  19.5k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-10 20:27 發表 查看引用來源
今次佢有冇比你奶妹妹?
冇試到,怕佢有反感,但有叫佢 : 同我含下佢,好生硬,望條九 多過含,事後才知,佢好少同佢老公含

今次大家都全裸 慢慢欣賞佢身材 預足時間 佢返下就班 這次叫床聲非常之勁 男上女下 抓到好死 我怕會有手指印 後插就不停叫好舒服啊…

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-10 20:55 發表 查看引用來源
今次放開咗反應果然激烈!今次屌多幾多Q?
都係-Q 貴精不貴多 兼大家要交人 時間唔多,如來佢話我條九 大過佢老公 所以第二次屌見到我細佬又驚又喜,跟住沒次自動含九慢慢享受

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-10 21:03 發表 查看引用來源
師兄前戲又多,條九又大過佢老公,肯定比你征服啦!有冇玩乜嘢花式佢之前未玩過嘅?😉
第三次就綠音,事後俾佢聽,佢話都唔知自己叫得咁好聽,這次慢慢由奶奶嘴下去,成功奶閪了,超多水,佢好陪合,慢慢張開大俾,不停咁叫. 原來咁多年,從未俾老公食過西

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-10 21:09 發表 查看引用來源
佢老公咁自私點會幫佢奶吖!第一次比人奶佢係咪好怕醜?有冇奶到佢高潮?
佢老公當佢係出精 ATM, 射完就起身走人,咁多年都要用 KY, 佢抗佢原因係 怕 dirty 𠈄人奶,唔好意思,但-試就返唔到轉頭,最仲意奶鮑邊,現在會叫我慢慢奶,慢慢享受到潮為止

所以沒次,唔冲涼,都洗鮑魚先,等我慢慢品嘗

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-10 21:19 發表 查看引用來源
佢好明顯比你開發咗啦!好多女人試過返唔到轉頭!師兄有排享受啦!😉
係咪全部內射?😉
第一次開始己內射,因知佢己結?咗.

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-10 21:19 發表 查看引用來源
佢而家好識享受!😉
沒次佢想預足時間 慢慢享受 去車震話唔多夠味

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-10 21:23 發表 查看引用來源
正吖!佢冇反對?
無呀,佢話如我用套會冇咁完美,佢話用套男人都冇咁爽拉,又或者我去叫過雞啦⋯⋯

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-10 21:26 發表 查看引用來源
咁都啱嘅!咁耐冇享受過,而家梗係享受返夠本!😉
佢話現在才知甚麽叫做愛,遲來的春天,同老公做當交功課,兼住在屋村,冇得申淫,老公用手禁住佢吧口,草草了事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆