同sp做過最激既事

收藏  |  訂閱
12  46.1k

曾經有個SL係人妻
第一次上佢屋企淨係坐下吹下水
第二次上佢屋企佢幫我含,不過冇搞
第三次上佢屋企大家已經除哂衫褲係佢張梳化搞,佢仲要俾我唔用套直接內射,呢樣係我最估唔到既
第四次上佢屋企都係係梳化搞,不過搞搞下佢老公打俾佢停左,仲以為佢老公突然會番屋企
最可惜係我request左幾次想係佢張床搞都係唔得

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-28 07:15 發表 查看引用來源

好正常呀, 有D 男人都係咁
當年果個嘛, 前後搞o左幾個月, 就只有最啦屎一次係o係佢張床同佢做o既
其餘全部都係客廳/ 梳化/ 食飯枱
係唔係因為驚另一半發現抑或內心過唔到自己個關
唔係話係床係舒服D,只係有種征服感

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-5-28 08:41 發表 查看引用來源
可能我比較大份,我都係覺得床上面大家都舒服D
咁正常都係床最舒服嘅
咩體位都玩到

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-28 10:32 發表 查看引用來源

應該唔關事卦, 以我所知當時o既佢冇另一半
會唔會係同時有幾個sp, 唔想張床九廿幾人訓過就唔知啦
單純d 咁諗因為我地相約之初就係玩主奴o既, 客廳打人比較方便 ...
噢,我以為個陣時佢已經有老婆添
九廿幾人就唔係得幾個啦
玩主奴唔係係床玩仲好玩D咩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-31 12:51 發表 查看引用來源

唔知呢
咁大個女淨係同兩個人玩過主奴, 一個係佢另一個就係而家o既寶貝老公
但其實都係被佢薰陶囉, 佢虐我真係嚴厲好多,
相比之下宜家d 所謂訓練真係 r痕囉
唔o係床o既原因, 我理解係因為主奴我地淨係玩 ...
我諗到你痛到忍唔到但都要忍住興奮左
不過淨係玩鞭打又好似單調左D,應該試下其他野

我反而想知多D乾杯"既野
可唔可以講多少少,有少少睇唔明

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-1 17:57 發表 查看引用來源

其他,例如呢?

乾杯即係同佢地含+打飛機,輪流射落個杯度
然後咪亁杯囉🍻
哇,我諗起個畫面好淫蕩好正
我又想知個幾個男既係邊度識

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-6-1 20:24 發表 查看引用來源
XD 無套?
我都好想知

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-2 11:58 發表 查看引用來源
含梗係冇套啦
做果陣就有
好想知道多一樣嘢
就係地點係邊,有埋呢樣成個畫面就出哂黎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-3 10:35 發表 查看引用來源
人地屋企, 新界某個區嘅村屋一間
個畫面真係出哂黎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-3 12:01 發表 查看引用來源

前任單嘢你知㗎啦⋯⋯

Guilty 囉, 好唔安樂, 當時甚至覺得自己唔配再有人愛, 想糟質一下呢個身軀
於是膽粗粗搵人SM, 同佢搞嘢係條件交換, 佢打得夠痛, 我就俾佢滿足, 但係搞搞下投入咗, 變得好想搞, 愈整愈淫 😂
...
睇完雖然個畫面好震撼,但係好sad
希望你可以抹走過去,往前看

前往最後回覆