[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
13  465.6k

引用:
原帖由 米高達 於 2018-9-27 09:05 PM 發表 查看引用來源
(2) 移情别戀

https://lh4.googleusercontent.com/HqmKa96SD3qQ39AtRnrLTQ8AYjuAzFowQxH6vuB2gzbN7VI9gMTeRYVGT5tQnXaAqBV7OYekqiGKhduk6EDAeH47KFZrOIZW4knPQ2tSJLYFjyuFPvjlCKObXDjbgrZpXhBXjToG

「做乜呀?你唔想我去參選『港 ...
好鬼正 !!!:smile_47:
一開始就串盡D港姐既搶鏡絕招 , 仲有大波無冠軍既潛規則
... 講起就慶 , 13年果界冠亞唔係30A就31A
:') :') :') :') :')

其實原因 ... 鄧達智曾經解釋過 : 因為評判有唔少係女人

唔知點解 , 有少少覺得睇緊性別逆轉版既<延禧>咁 ...
男主角係男版偽A6 , 係大眾(打J)女神女友裙下 ,
要耍心機防住女主角開後宮 , 以保住 "正宮" 之位 !!!

米兄 , 小弟等左好耐拉 ... 幾時有更新???:smile_40:

暗J 都唔得 , 要專登開會趕走男主???

好好奇佢地係點J D女星 ... 唔通打開張防水海報 ,
好似AV D汁男咁 , 對海報中人玩 "精液淋浴" ???
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

唔通男主真係比個肥仔 "導" 左去黑化???
其實上集都有少少呢種感覺 , 但覺得米兄D男主應該都係好人 ,
唔會似我果D咁衰卦 ...

PS : D圖真係一流 , 有青春味又唔會太淫邪

引用:
原帖由 米高達 於 2018-11-1 11:02 PM 發表 查看引用來源
文迪哥 咁識搵位賣告白呀, 知道我呢個場旺, 又唔收你租
1月1號呀嘛, 好, 同你打定氣

咩E度可以落廣告架???!!!
咁我又想落下喎 ...
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-11-14 04:19 AM 發表 查看引用來源
唔使打我主意呀, 有排都唔會有貨出呀。。忙到痴線 :smile_o16:
... 唉 , 之前既無巧兄  S兄潛左水 , 肯尼改寫其他故仔
E+小弟係文區D熟人都無剩兩三個拉

引用:
原帖由 米高達 於 2018-11-14 04:14 AM 發表 查看引用來源
「黑 」嘢係人都有嘅, 睇下明黑定暗黑嘅啫。。 人大咗食鹽多過食米,  自然咸濕啦, 哈哈哈哈 :smile_30::smile_30::smile_30:
搵圖其實幾好玩㗎, 可惜要太花時間, 老實講啦, 其實我想淫邪一啲㗎 :smile_47::smile_47:
不過呢輯故事唔係太適合

咸濕佬, 看我一招。 。『 神龍擺尾 』!!
http://upload. ...
唔知係咪因為受米兄影響 , 小弟E+又寫緊一篇學生妹題材作品 ,
估計下年1月出到 ... 係輕口味來既 , 到時一定要米兄點評一下 !!!

禮尚往來 , 我都出下圖拉:smile_47:  :

引用:
原帖由 米高達 於 2018-11-17 06:18 AM 發表 查看引用來源
好似第一次聽你寫學生妹喎, 仲要係輕口味, 哈哈哈哈, 你會寫過癮咩?
乜事搞到個個都谷埋谷埋到一月先至出呀?
因住谷爆喎 :smile_30::smile_30:
https://lh3.googleusercontent.com/QQ5zZcbq3bJVlQgWNMOyyVF284Q84XIh13XwigxxHWU57mhgok9v55wLUXw4Fie9KfUm6MOj ...
1,點會呢???
<我和繼女老婆的溫馨性事><社工的心理輔導><萌爆的遠房表阿姨>
<花樣少年少女失身記> ... 呢4套全部都係寫學生妹 ,
而且無一套係重口味喎

2,我唸 ... 因為臨近年尾 , 應該好多打工仔唔得閒寫文掛:smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-11-17 06:03 AM 發表 查看引用來源

其實我都好鍾意寫故事, 同埋玩文㗎。。 不過仲有好多其他嘢我都鍾意玩喎
咁即係師兄你最爛玩囉
其實有樣野想問下米兄 ...

如果小弟既女主角係哈比人童顏巨乳 , 而我係描寫真軍時 ,
又如實巨細地描寫佢既體徵 , 咁 ... 會唔會比人話疑似兒童甜故???
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

即係好似咁樣呢(此女我己經查過 , 年21碎) :

前往最後回覆